ziom10 Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Eurosport1 znów dał ciała jesli chodzi o relacje - rozumiem, są inne ważniejsze sporty. Na szczęście mam Rai Sport i to czego nie puszczali na Euro mogłam obejrzeć po włosku - mimo że niewiele rozumiem (oprócz "brawo!" i "delicatissima curva") to relacja jest fajna. Najpierw zwiedzanie trasy (oglądanie trasy razem z zawodnikami a nie przejazd z kamerą na kasku), wywiady z zawodnikami, pogaduchy z Danielą Ceccarelli i boskim Alberto Generalnie fajny klimat ale trochę trzeba przyciszać bo drą się niesamowicie No i takie zawody zajmują troszkę więcej miejsca na płytkach, ale trudno - niech stracę :biggrin: Ciekawe jak bedą wyglądały relacje z innych zawodów (nieodbywajacych się w ITA). Nagrywasz wszystkie zawody PS Kasia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 ...nie mam euro2, niestety...:frown:: Tak, jeśli jest z nich relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Imponujesz mi:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Nie to jest moim życiowym celem ale dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 ...nie mam euro2, niestety...:frown:: Tak, jeśli jest z nich relacja. Ale faktu to nie zmienia, że Marlies nadal masakruje slalom, prawie 2 sek:eek:, choć już nie dwa najszybsze przejazdy. No i miło, że Italia przypomniała sobie o sobie u siebie :biggrin:. Najwyższe pudło, Simoncelli wskakuje na 10 chyba z 28 - przepiękny przejazd, i jeszcze paru innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 18 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2011 Ale faktu to nie zmienia, że Marlies nadal masakruje slalom, prawie 2 sek:eek:, choć już nie dwa najszybsze przejazdy. No i miło, że Italia przypomniała sobie o sobie u siebie :biggrin:. Najwyższe pudło, Simoncelli wskakuje na 10 chyba z 28 - przepiękny przejazd, i jeszcze paru innych wbrew pozorom to był strasznie trudny slalom, dziewczyny strasznie masakrowały trasę krawędziami, zobacz jaką przeprawę miały np francuzki - gospodynie, Marlies zamiotła wszystkimi, szkoda mi babochłopa, bo się nie moze pozbierac w żadnej konkurencji, wydaje mi sie , że to leży nie w fizycznym przygotowaniu tylko w psychice. I tak jest dla mnie 2 slalomistką:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 Slalom mężczyzn w Alta Badia wygrany przez M.Hirscher(to jak utrzymał się na nartach w górnym odcinku to mistrzostwo) pogodził Włochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) Wczoraj we Flachau, jako forerunner startować miał Miatthias Lanzinger. Uległ on wypadkowi kilka lat temu podczas SuperG w Norwegii. Jak pamiętacie, amputowano mu nogę po tym. Może ktoś wie, jak to przebiegało, może jakiś film? Edytowane 22 Grudzień 2011 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 mówisz, masz... http://www.youtube.com/watch?v=ZsguR3EGOxI widziałem to kilka lat temu na żywo, masakra, noga jak zapałka połamana i wyginana na wszytskie strony, w polskim eurosporcie znacznie bardziej emocjonalnie to przyżywali komentatorzy, później gdzieś wyczytałem, że gdyby reakcja służb medycznych była szybsza, czy z helikopterem nie było problemów, to komórki by nieobumarły i może by się dało uratować noge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dzięki, ale tego wypadku już nie chcę oglądać. Chodziło mi o wczorajszy występ, jako forerunner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Miatthias nie jechał wczoraj jako forerunner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) Chyba jednak jechał chyba że macie inne info: http://www.laola1.at/de/wintersport/salomon-winterpark/alpin/lanzi-nach-flachau/page/14152-306-196-216-.html Nagrywałam niestety z Eurosportu a nie z RaiSport:frown:: Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatychy Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 patrzę na stronę FIS-u i widzę ,że posypały się kolejne - tym razem noworoczne zawody w Monachium.... szkoda ,bo bardzo widowiskowe były w zeszłym roku-no ,ale nie ma się co dziwić,bo skąd tu nawieźć śniegu do centrum miasta przy dodatnich temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ale Vonn, kozakuje w slalomie, widać , że popracowała przed sezonem ostro, nie czesto szybkościowcy idą w stronę technicznych konkurencji, czesciej przemiana nastepuje w 2 stronę, najwyraźniej gul jej skoczył po stracie kryształowej kuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Zbliżenie na panią Curtoni wywołało natychmiastowy uśmiech : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Vonn potrzebowała tylko przypomnieć sobie jak się jeździ slalomy, bo przecież kiedyś świetnie jechała własnie slalomy (rok 2008) Ale fakt, musiała ostro trenować. Ja najbardziej doceniam Jej postęp w gigantach. Widzę że Tina się w końcu obudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Teraz może i brzydsza część populacji ludzkiej,ale za to jak dla mnie ładniejsza konkurencja Downhil w Bormio :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Ale Vonn, kozakuje w slalomie, widać , że popracowała przed sezonem ostro, nie czesto szybkościowcy idą w stronę technicznych konkurencji, c......... czyli jest murowany faworyt do 1 miejsca w kombinacji ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Teraz może i brzydsza część populacji ludzkiej,ale za to jak dla mnie ładniejsza konkurencja Downhil w Bormio :biggrin: Widze, że Klausik uratował wszystkim d...:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 czyli jest murowany faworyt do 1 miejsca w kombinacji ...... nie chciałbym tutaj nikomu podpowiadać, wnioski każdy sam sobie wyciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 ehh szkoda że nie widziałem na żywo pożegnalnego przejazdu Sary SCHLEPER, ach ta kusa spódniczka :applause::stupid: Brawo Pani Schleper i dziękujemy za puchar świata :applause::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Tutaj można zobaczyć parę zdjęć +1. Hmmm... ciekawe jak to się ma do wątku o jeździe z dzieckiem w nosidełku, że też o jeździe bez patyków nie wspomnę :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 (edytowane) Wczoraj panowie komentatorzy się chyba mocno zagadali i nie zauważyli, że Innerhoffer troszkę sobie trasę DH zmodyfikował. Ale poza tym śmiesznie się słucha tych pogaduszek jak przy piwie : A oto ostatni przejazd Sarah: [video=youtube;wM0mZO1rPeI]http://www.youtube.com/watch?v=wM0mZO1rPeI Edytowane 30 Grudzień 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Ted idzie w tym roku na wielką krzyształową kulkę, co on jeździ:eek: o Marcelu nie wspomnę Edytowane 5 Styczeń 2012 przez ziom10 ddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi