MB Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 A temperaturka też sięga -20 i niżej ,tak jak u nas? :eek: Czy może jest nieco łagodniej? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 A temperaturka też sięga -20 i niżej ,tak jak u nas? :eek: Czy może jest nieco łagodniej? : Rano było -15 w dolinie, ale na stoku w słońcu było bardzo przyjemnie. Pełna galeria zdjęć z dzisiejszego dnia: www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&id_miejscowosci=732&podstrona=galerie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Przy okazji pobytu w Pinzolo nie wytrzymałem i wyciągnąłem z boxu nowy nabytek Blizzard Cochise. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Przy okazji pobytu w Pinzolo nie wytrzymałem i wyciągnąłem z boxu nowy nabytek Blizzard Cochise. [ATTACH=CONFIG]5707[/ATTACH] iiiiiiiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Rano było -15 w dolinie, ale na stoku w słońcu było bardzo przyjemnie. Pełna galeria zdjęć z dzisiejszego dnia: www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&id_miejscowosci=732&podstrona=galerie I kto mówi ,że sniegu brakuje ? Wyglada bardzo ok, w polowie marca sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Pozdrowienia z PS w skokach w Predazzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi