fanatyk Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Oby tylko nie "przyjął podania" jak na boisku od Lata:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Jak dla mnie,to daję realne nadzieje na zmiany. : Boniek nieźle radził sobie w biznesie we Włoszech,nie tylko za grę na boisku był tam ceniony,więc może idzie lepsze? Gratulację dla niego i... dla tych co wreszcie odważyli się zagłosować na niego a nie na beton! :applause: Zakładam,że teraz udowodnią nam,że dach na narodowym to nie chińszczyzna i nie zepsuł się po dwóch użyciach... :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Zmiana wizerunkowa, osobowość, oczytanie , wysławianie się itd w porównaniu do Grzesia .... bez komentarza... zobaczymy kim się otoczy, kogo obsadzi na głównych stanowiskach(ile zapłacił za stołek). a za rok zobaczymy...i ten rok bez złośliwości, obwiniania za wyniki kadry...po prostu czysta karta .... ps... trzeba zmienić kultową przyśpiewkę; PZPn PZPN ..... ..... PZPN czekam na propozycje; może PZPN PZPN KOCHAMY PZPN ") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 to jest nadzieja na cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Jak został trener kadry też były nadzieje... ile był na tej funkcji... ? Za 50kpln mogę pełzać cały miesiąc, na kolanach do CZchowy chodzić, grać discopolo itp byleby się doczepić do źródła. A nadzieja pozostaje matką, wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 ja nie mowie ze juz trzeba jakies sukcesy odtrabic, ale w mojej ocenie lepszy od innych "propozycji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Chlopaki a może dajmy mu szansę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Jak został trener kadry też były nadzieje... ile był na tej funkcji... ? Za 50kpln mogę pełzać cały miesiąc, na kolanach do CZchowy chodzić, grać discopolo itp byleby się doczepić do źródła. A nadzieja pozostaje matką, wiadomo. Prezes Boniek powiedział ,że na chleb ma i będzie w PZPN Prezesem za darmo... Zobaczymy za rok... nie oceniajmy dzisiaj...tutaj nie potrzeba cudów tylko wdrożyć system holenderski lub niemiecki...a na efekty poczekać 6-8lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 aleosochodzi:confused:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Jak został trener kadry też były nadzieje... ile był na tej funkcji... ? Za 50kpln mogę pełzać cały miesiąc, na kolanach do CZchowy chodzić, grać discopolo itp byleby się doczepić do źródła. A nadzieja pozostaje matką, wiadomo. Żeby to tylko te 50 000... Za samo Euro 2012 Lato zgarnął 8 mln.zł!Po co grać w lotto? :stupid: aleosochodzi:confused:: [video=youtube;hkVJILF4X1A]http://www.youtube.com/watch?v=hkVJILF4X1A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Żeby to tylko te 50 000... Za samo Euro 2012 Lato zgarnął 8 mln.zł!Po co grać w lotto? :stupid: to są bezpodstawne plotki i pomówienia:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 to są bezpodstawne plotki i pomówienia:wink: Lato: "Mówicie,że dużo zarabiam,a ja zarabiam tylko 50 000 zł i to brutto" Ale co się dziwić,w końcu jest poliglotą... :wink: [video=youtube;WNl0WdDyYF4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Lato: "Mówicie,że dużo zarabiam,a ja zarabiam tylko 50 000 zł i to brutto" Johnny ale o co ci chodzi 50 koło miesiecznie i to na miesiac to naprawde nie tak duzo :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Johnny ale o co ci chodzi 50 koło miesiecznie i to na miesiac to naprawde nie tak duzo :sorrow: Zwłaszcza brutto i to na posadzie państwowej. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi