Piotr_67 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witam. Za sprawą Johnnynarciarz-a wybrałem się dzisiaj na Mosorny Groń. Wyjazd z Bytomia 6.30, na miejscu 8.35. Pogoda zgodnie z zapowiedziami – BOMBA. Co prawda temperatura była dość wysoka, bo rano było około 3 st C, zaś koło dwunastej było już 12 st C, nie mniej słoneczko i bezchmurne niebo rekompensowało wszystkie ewentualne niedogodności. Jeżeli chodzi o przygotowanie stoku to muszę przyznać , że PKL odwalił kawał dobrej roboty. Stok równy i twardy, żadnych przetarć czy minerałów. Nawalone śniegu dobre pół metra. Tu widoki tras o godzinie 9.30 Takie warunki utrzymały się mimo działania temperatury i słońca praktycznie do 11.00. Później zaczęło się „cukrzyć” i puszczać, ale jeździło się nadal doskonale. Tu widoki na trasy w godzinach 10.30 i 11.30. Jeżeli chodzi o ilość narciarzy, to byłem pozytywnie zaskoczony. Widać to również na wcześniejszych zdjęciach. Rano było luźno i to się nie zmieniło nawet o 12.00!!!!!!! Parking o godzinie 9.30. Dawno się tak nie wyjeździłem. Tak, że wyjazd super udany. Polecam. Pozdrawiam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Fajna relacja Piotr :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Ja zawsze na Mosornym mam ogromne ambicje do wyjeżdżenia się, ale regularnie co 3-4 minuty psuje mi je jazda krzesłem która trwa prawie kwadrans i całe podniecenie opada... Taka metoda na szaleńców na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 czy koleiny na zdjęciu nr 3 nie przeszkadzały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 czy koleiny na zdjęciu nr 3 nie przeszkadzały? Na zdjęciu wygląda to gorzej niż było w rzeczywistości. Było twardo, ale nie tak, żeby czuć się jak na tarce:biggrin::wink: Mogę powiedzieć, że było superowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Piotrze... ...chętnie bym Ci te Twoje nartki gwizdnął :wink::laughing: Świetna relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi