marboru Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Niesamowity Edit :happy: Nartowanie w mitycznym raju Wikingów. Jestem pod wrażeniem filmiku, nie tylko ze względu na obraz, pomysł narciarzy, ale również dzięki muzyce - polecam. [video=vimeo;80938496] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Tu http://vimeo.com/77177549 też jest fajna muzyka i bardziej biało :tongue:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Tak tak tu chodzi o białe a nie zielone :tongue: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2013 Aż taki pojebus żeby z gołemi jajcami na nartach jeżdzić to ja nie jestem! Podziwiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Tym razem Iceland. Epicki, pełen śniegu edit z klimatem. [video=youtube;12LuHAuWnPw] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Alaska Przyjaciele Obóz w morzu śniegu Góry Puch Ewolucje ....Przygoda! [video=youtube;ZSuX5xjFWpk] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi