merlin09 Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Witam Wszystkich !! Po wypadku komunikacyjnym jestem jednonożnym narciarzem :smile: Od dwóch sezonów używam nartki komórkowej ATOMIC RACE SL D2 165cm z 2010 roku ale chciałbym przesiąść się na coś świeższego, najlepiej na coś o podobnych parametrach. Dlatego też zwracam się z pytaniem: Czy posiada ktoś może jedną, niepotrzebną sztukę bo np. drugą złamał/zepsuł??? Jeśli są osoby, które miały pecha i posiadają tylko jedną dobrą nartę to bardzo chętnie się dogadam i przyjmę/odkupię taką "samotną" sztukę :wink: Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Ja jestem posiadaczem jednej sztuki. Jest to FISCHER RC4 World Cup SC o parametrach dł.160 R12m 118-66-99 Dokładnie ten model: http://www.skionline.pl/sprzet/narty,07-08,fischer,rc4-worldcup-sc,2479.html Niestety nie jest "świeższa" od Twojego Atomica,ale jest bardzo mało jeżdżona i jest w stanie idealnym. Druga narta do momentu kiedy byłem jej posiadaczem też była w stanie idealnym i nie uległa zniszczeniu. Zaginęła gdzieś na trasie Cieszyn- Wiener Neustadt w bardzo dziwnych okolicznościach.:stupid: I od tego momentu nie wiem co z nią :eek: ale z pewnością nie jest w dobrym stanie.:proud: Jeśli jesteś zainteresowany pisz na priva. Chętnie oddam Tobie za darmo.Pokryjesz sobie tylko koszty przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2013 Od ubiegłego sezonu też jestem posiadaczem jednej narty... ostatniej wersji Atomica SL9 przed SL9m. Druga narta uległa awarii w czasie wypadku żony. Gdyby ktoś miałtaką nartę w dlugości 160cm, chętnie przyjmę merlin 09, ewentualnie mogę także odstąpić obydwie narty jedna jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi