shuger Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 O ile saunę w gondoli która powstała w Finlandii można uznać za unikatową o tyle w Polsce tradycyjne zewnętrzne sauny zaczynają pojawiać się bezpośrednio na stokach narciarskich dla użytku narciarzy. Z takowej sauny oraz sąsiadującej balii z gorącą wodą można skorzystać w Stacji narciarskiej Gromadzyń.Teraz zestaw sauna plus balia pojawił się na szczycie Łysej Góry (780m.n.p.m.) w Limanowa Ski.Ciekawe jakie będzie zainteresowanie takim bezpośrednio "ponarciarskim saunowaniem" i czy taka forma rozprzestrzeni się na inne stoki? ;)Patrząc na zainteresowanie saunami w Aquaparkach to chyba może się to sprawdzić i na stokach...Poniżej kilka zdjęć - gondolka w Finlandii i sauny oraz balii w SN Gromadzyń i w Limanowej.Sauno-gondolkaBalie i sauna - SN GromadzyńSauna i Balia przy górnej stacji Limanowa Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Ze stoku prosto do sauny, wątpliwy relaks, bo wszyscy chętni upakowani jak sardynki, a po takiej kuracji .... hop w przepocone skarpetki i kalesony i fruuu do auta :stupid: Jestem pesymistą w tej kwestii. Niemniej jednak sporo chętnych na to pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Ze stoku prosto do sauny... Dla mnie już te 5 słów brzmi obrzydliwie... a w połączeniu ze słowem "przepocony" i "skarpetka"... Paw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dla mnie już te 5 słów brzmi obrzydliwie... a w połączeniu ze słowem "przepocony" i "skarpetka"... Paw. E no, nie przesadzaj. Nie każdy przepocony osobnik śmierdzi. :smile: Taką wannę widziałem w zeszłym roku w Wierchomli. Wannę widziałem, ciepła woda w niej była, ale żeby ktoś do niej właził, nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Ale pomyślcie, ile by na takim spa zarobili w Lech-Zuers! :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 rozumie że gatki zostają też w przebieralni :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Ze stoku prosto do sauny, wątpliwy relaks, bo wszyscy chętni upakowani jak sardynki, a po takiej kuracji .... hop w przepocone skarpetki i kalesony i fruuu do auta :stupid: Jestem pesymistą w tej kwestii. Niemniej jednak sporo chętnych na to pójdzie Trzeba wozić w worku rzeczy na przebranie. :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Trzeba wozić w worku rzeczy na przebranie. :laughing: Jak w podstawówce! Do tego kanapki, "picie" i chamskie chipsy o smaku serowym z dużą ilością żetonów ze star wars! I obowiązkowo zajmować tył w autokarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi