dawidpl Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 8-9 Luty wyjazd na kotelnice z Bielska-Białej ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 8-9 Luty wyjazd na kotelnice z Bielska-Białej ktoś chętny ? Tysiące będą już czekały na miejscu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 8-9 Luty wyjazd na kotelnice z Bielska-Białej ktoś chętny ? ależ mało informacji kto?w jakim wieku? czy to propozycja tylko wspólnego nartowania? czy to propozycja zabrania kogoś (ile miejsc)do swojego samochodu? czy chęć zabrania się z kimś? podaj więcej szczegółów a będzie jaśniej i łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Mirek masz ciśnienie :smile: Czyżbyś się wybierał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Mirek masz ciśnienie :smile: Czyżbyś się wybierał :biggrin: nie nie mam ciśnienia :smile: chcę tylko służyć pomocą ,zarówno nowemu userowi,jak i tym którzy chcieliby z Jego oferty skorzystać a wracając do ciśnienia sam się śmieję do siebie,że ja w tym sezonie jestem "zaopatrzony św.sakramentami" i to aż trzy krotnie,mogę więc nawet umierać :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi