ADAMDER Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Zaglądam na Wasze forum kilka lat, dużo ciekawych i przydatnych informacji stąd wyniosłem. Postanowiłem się przyłączyć i dzielić się z wami opiniami, informacjami oraz wiedzą. Uprawiam narciarstwo od 32 lat więc jakąś tam wiedzę mam:wink: Adam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Cześć. Pisz jak najwięcej sąsiedzie:smile: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Witaj!!! :cheerful: Pisz jak najwiecej,Twoje doswiadczenie zobowiazuje! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 No to teraz musisz nadrobić stracony czas, bez logowania... Fajnie, że się zdecydowałeś. Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAMDER Napisano 4 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Dziękuje wszystkim za przywitanie:smile: Podoba mi się te forum coraz bardziej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Witaj Adamer :smile: Dużo aktywności Ci życzę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Witam obu Panów! Cieszę się, że do nas dołączyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Superivan89 Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 To i ja się podepnę pod ten temat, żeby nie zaśmiecać w dziale. Cześć! Z tej strony Wojtek ale wszyscy mówią do mnie Jaś, w tym roku kończę ćwierćwiecze (ale to poważnie brzmi ) mieszkam w Kielcach, pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 19 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2014 Witam Alicjo i Wojtku :wink:. Kilku scyzorów już grasuje na tym forum :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi