artix Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) A więc jestem na miejscu. Dojechałem wczoraj wieczorem i na starcie przygoda. Trochę się zakręciłem szukając pensjonatu i krążyłem po centrum.Gdy już dotarłem na miejsce postanowiłem zadzwonić aby wywołać właścicieli. W tym momencie podjeżdża jakaś skoda, a z auta wysiada dwoch młodych chłopaków z dziwnymi fryzuram i wiszących dzinsach. Pomyślałem ze to dzieci właścicieli. Młody blondyn podchodzi do mnie i wyciąga blachę policyjną :eek:Poprosili o prawko, popatrzyła na blachy, poświecili do środka (szyby czarne jak smoła). Pytają "vacation"? Odpowiadam, tak właśnie stoję przed hotelem który w tym momencie znalazłem. Uśmiechnął się i powiedział ze ma nadzieję że mi ktoś otworzy bo jest ciemno, dobranoc :smile:A teraz trochę o pogodzie. Na dole jest ładnie,lekko pochmurno, ale słońce przebija się do miasteczka. Musze kupić coś do jedzenia dla rodzinki w mieście, co nie będzie łatwe, i spadam na Tux. i Edytowane 16 Listopad 2014 przez artix 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Jak będziesz jechał na Tuxa to nie pomyl kierunków :tongue: Ps.Artur następne zdjęcia wklejaj w drugą stronę :stupid: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 (edytowane) Robiłem tabletem na szybko przez okno, dopiero po chwili zauważyłem :stupid: Na Tuxsie mleko, a co mi tam, jadę :biggrin: Edytowane 16 Listopad 2014 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2014 Parę fotek, na Tuxie dziś słońce walczyło z prawdziwą burza śnieżna. Tu te ładniejsze chwile. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Kolejny dzień , a pogoda nie daje za wygraną. Pochmurno, ale widoczność była przez większość czasu dobra do uprawiania narciarstwa :wink: Dechy po serwisie na Tuxie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Dziś nie będzie żadnej relacji, dzień z rodzinką w Innsbrucku. Prognoza pogody zadecydowała. Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Whiske on teh Jar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Dziś bez irlandzkich songów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2014 Are You Schotiszzzzz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 19 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Dziś kolejny dzień bez zdjęć. Było totalne mleko, widoczność 0 (zerooooo) wrrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 20 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Ale naklejkę z rozmiarem mogłeś zerwać ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 20 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 (edytowane) :tongue: Nawet nie zwróciłem uwagi. :stupid: Edytowane 20 Listopad 2014 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Ale naklejkę z rozmiarem mogłeś zerwać ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk hehe może nie należało zrywać ceny :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 21 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 Tydzień minął szybko, czas wracać do ciepłej i słonecznej Szwecji :biggrin:A tak wyglądał dzisiejszy dzień na Tuxie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 Co by nie powiedzieć, to w pogodę nie bardzo trafiłeś! Mam nadzieje, ze nowy strój sie sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 22 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 (edytowane) No cóż, na pogodę nie ma mocnych. Miałem albo słońce , albo widzę ciemność.:biggrin: A strój dał radę nawet przy -12℃ i silnym wietrze. Edytowane 22 Listopad 2014 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi