vianooo Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 (edytowane) Witam, Mam pytanie do może doświadczonych, będąc w Zakopanem widziałem lokalne busy z takimi metalowymi klatkami na narty doczepionymi z tyłu. Podróżował ktoś tak a raczej jego narty? W jakiej są kondycji po takiej przejażdżce? Bo moje nawet ocalały ale narty mojej dziewczyny trochę się poobdzierały więc to był chyba mój ostatni raz. Edytowane 8 Grudzień 2014 przez vianooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 Witam, Mam pytanie do może doświadczonych, będąc w Zakopanem widziałem lokalne busy z takimi metalowymi klatkami na narty doczepionymi z tyłu. Podróżował ktoś tak a raczej jego narty? W jakiej są kondycji po takiej przejażdżce? Bo moje nawet ocalały ale narty mojej dziewczyny trochę się poobdzierały więc to był chyba mój ostatni raz. Witaj na forum. Wystarczy narty w pokrowiec włożyć.Koszt nie wielki a zabezpieczenie skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyM Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 W skibus w Predazzo tak kosze mają. Problem pojawia się jak trochę za dużo chętnych jest do wkładania i wyjmowania ich. Bo się dzieją dantejskie sceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2014 na zachodzie w busach / taksówkach to standart - jak @MB napisał - pokrowiec - działa cuda i nic nartom się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vianooo Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Właśnie w kurortach taki transport nart to norma, niektórzy kierowcy busów choć trochę zadbają jak obłożą te rurki pianką. Po złym doświadczeniu już zaopatrzyłem się w pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 na zachodzie w busach / taksówkach to standart - jak @MB napisał - pokrowiec - działa cuda i nic nartom się nie stanie. Widziałem nie jednego skibusa na surowych metalowych obręczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Widziałem nie jednego skibusa na surowych metalowych obręczach. Ja mam na to swój prywatny doskonały sposób.:tongue: Własny (lub zaprzyjaźniony) pojazd i boks.:angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) Transport na dystansie ponad 500m to narty i buty w pokrowcach a na nogach traperki. W butach narciarskich tylko podczas nartowania (zjazdy i wjazdy wyciągami) Przerwy ponad 20minut to buty rozpięte. U mnie to już zaawansowany SKS (problemy z krążeniem m.innymi) ): Edytowane 11 Grudzień 2014 przez janek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi