Plywak Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Kupię te narty, najlepiej nowe, ale używki też rozważę: http://www.skionline.pl/sprzet/narty,14-15,head,worldcup-rebels-i-slx-pr,7299.html długość koniecznie 155 cm. Na allegro chodzą już po 1100 zł, ale nie ma tej długości. Jak ktoś, coś, to proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 a jeździłeś na nich? chętnie usłyszę opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Tak, jeździłem, ale głównie moja żona, i chce jej je kupić Taka lżejsza slalomka, warto spróbować jak czegoś takiego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Tej narty juz nigdzie nie ma w tej długości. (( przeszukalam cały net. Moze jeszcze stacjonarnie gdzieś leży. Ja mam obecnie head sl ale starszą i myślałam o czym podobnym ale bardziej miękkim. Próbowałam w tym roku rossi hero sl ale za słaba jestem na tą nartę, twardziel straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 no niestety, ale uciekły mi ostatnie o tej długości, jakby ktoś gdzieś widział, to proszę o sygnał może pojawią się powypożyczalniowe za jakiś czas, albo na początku przyszłego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 A tylko ta (155) długość cię interesuje : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 tak, to dla żony i 5 cm więcej by ją zabiło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Cześć tak, to dla żony i 5 cm więcej by ją zabiło :wink: Nie no wygłupiasz się. ?:wink: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 no niestety, ale uciekły mi ostatnie o tej długości, jakby ktoś gdzieś widział, to proszę o sygnał może pojawią się powypożyczalniowe za jakiś czas, albo na początku przyszłego sezonu Gdzieś dwa tygodnie temu była na allegro używka, ale strasznie wymęczona. Aż się zdziwiłam, że ktoś mógł w jeden sezon tak złachać tą nartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Zobacz na www.skiteam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Zobacz na www.skiteam.pl Już patrzyłam. Jest, ale w nieporownywalnych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 A nie lepiej kupić Head Super Joy w dł.158 ? http://www.skionline.pl/sprzet/narty,14-15,head,super-joy,7713.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 A nie lepiej kupić Head Super Joy w dł.158 ? http://www.skionline.pl/sprzet/narty,14-15,head,super-joy,7713.html To całkiem inna narta, pod butem 75 zamiast 66 w SLX. Poza tym ma rocker i jest z grupy kobiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 To całkiem inna narta, pod butem 75 zamiast 66 w SLX. Poza tym ma rocker i jest z grupy kobiecej. Tak , grupa kobieca.Dla żony szukasz pisałeś. To bardzo dobra narta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Jeździłem, fajna narta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Tak , grupa kobieca.Dla żony szukasz pisałeś. To bardzo dobra narta. Nie przeczę, że to dobra narta ale jak rozmawiałem z paroma ludźmi, to jakoś nie polecają nart kobiecych, bo odpowiadają one kategorii początkującej. Żona aktualnie jeździ na starszym modelu Head Magnum, ma też starsze Head WC SL, na których jeszcze dużo nie jeździła - narty typowo kobiece, to byłby krok w tył. Na tych SLXach spędziła cały dzień i jej się spodobały, mi się tez podobało jak na nich jeździ, więc raczej na nie będziemy polować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Jeździłem, fajna narta. SLXy czy Joye ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 SLXy czy Joye ? Testowalem SLX. A Joy jestem bardzo ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Testowalem SLX. A Joy jestem bardzo ciekaw. W tym materiale widać , że na Joyu można pojechać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 narty kupione, koniec poszukiwań: jakby co to tu:http://ski-park.com.pl/sklep-oferta/title,narty-wc-rebels-slx-14-15,rid,686.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Gratki, kiedy test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Gratki, kiedy test? Mam nadzieję, że w weekend po świętach, pod warunkiem, że będzie gdzie. Żona w zasadzie już przetestowała je w wersji z wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi