marboru Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Spece od marketingu Audi, chyba z Polski są (brak białego) - stworzyli reklamę narciarską bez śniegu :biggrin: ottt pogodowa depresja ich dopadła? [video=youtube;FMqADdsVmwQ] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Masz mnie, tak mam depresję :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Na depresję polecam to https://www.youtube.com/watch?v=thlwwhieEfI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Masz mnie, tak mam depresję :biggrin: Z tego co pamiętam, to kolor auta chyba taki sam?... Na nartach, to też Ty? :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawee1 Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 ja mam depresję ale chyba z innego powodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kagie Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2015 depresje depresja jest straaaszna:frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baartos Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 oj tam,we wloszech daja rade i jacy zadowoleni,choc kto by nie byl Ciekawi mnie co oni tam gadaja https://pl-pl.facebook.com/mauro.podini.7/videos/1243966268953405/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi