marboru Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 ...w Portugalii chłopaki bawią się na Black Nazie - filmik nakręcony 5 dni temu. Robi wrażenie :eek: [video=youtube;L3Lf2TK7t_o] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 O ja pierrrrrrrr......:eek: Film pięknie oddaje ogrom fal. Są przerażające! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Twardziele. A taka fala potrafi człowieka sponiewierać. Doświadczyłem tego, a fale nie były takie monstrualne jak te, Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Film pięknie oddaje ogrom fal. Są przerażające! Mam kumpla, który jeździ popływać w takich warunkach... ...niedawno mnie namawiał bym dołączył :eek: Powiedziałem mu, że ja nawet na małej rurze w aqua w Zakopcu nieźle się opiłem wody...co dopiero w takich warunkach :tongue: Jak na wodzie, to tylko w kajaku :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlos Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Nigdy bym się nie odważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi