/WEKTOR/narciarz Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 kupiłem tanio (50 zł) buty Lowa sc rtl jeżdżę dobrze na nartach i nie wiem czy one będą dobre co o nich sądzicie? dzk za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Ogólnie to w Polsce mało popularny producent, a szkoda. Ja mam buty tej firmy i... nie znam nikogo więcej kto miałby buty Lowa narciarskie. Może być ciężko uzyskać Ci jakiekolwiek opinie. A jak but za 50pln... używany (?) ... to nie spodziewał bym się wodotrysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikimario Napisano 12 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2016 Ja mam lowy i mi sie na nich bardzo dobrze jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi