Adasp11 Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Witam kupiłem dzisiaj używane head wc rebels i.speed i są inne wiązania i jakaś dziwna płyta pod spodem z head która bardzo odstaje od narty a chce przełozyć wiązania z supershape i nie wiem jak to zrobić tzn czy zamocować je bezpośrednio do narty jak miałem w supershape czy na tą płyte head ?? Pierwsze 5 zdjęć to co kupiłem Na ostatnim zjęciu z supershape położone na tej z heda i nie wiem czy ją zamocować do nich czy do narty bezpośrednio i co wniesie do jazdy jeśli wiązanie będzie wyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman96 Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Na Twoim miejscu kupiłbym dedykowane wiązanie Freeflex Evo 11 lub 14. Wiązania z supershape raczej nie dasz rady zaadoptować + nie ma żadnej pewności że będzie bezpiecznie trzymało. Z doświadczenia wiem też, że te rentalowe wiązania SP 13 wyglądają tragicznie na nartach z serii worldcup. Wysokość buta zamontowana w tym wiązaniu pozostawia wiele do życzenia, a luzy w piętce są bardzo duże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 Cytat Wysokość buta zamontowana w tym wiązaniu pozostawia wiele do życzenia, a luzy w piętce są bardzo duże. Większa wysokość buta w wiązaniach rentalowych, to akurat spora zaleta. Zawodnicy też kiedyś używali wyższych płyt, puki nie ograniczono tego przepisami. Niestety luzysą dość spore i może się to odbić na dynamice jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi