mifilim Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Ośrodek ostatnio bardzo popularny więc wrzucę parę fotek z mojego dzisiejszego rozpoczęcia sezonu. Warunki jak na załączonym obrazku. Gdzieniegdzie pojedyncze minerały. Twardo i szybko cały dzień 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 (edytowane) Nie wiem,gdzie mogłeś znależć te minerały,ja nie znalazłem żadnego...Przyjechałem na wieczór,śniegu dużo,ludzi srednio-mniej niż na wczorajszych zdjęciach,więcej niż było tu kiedykolwiek wieczorem czy dziś w dzień... Edytowane 30 Listopad 2020 przez [email protected] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 30 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 (edytowane) 51 minut temu, [email protected] napisał: Nie wiem,gdzie mogłeś znależć te minerały,ja nie znalazłem żadnego... po prawej i pośrodku Edytowane 30 Listopad 2020 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 30 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2020 Skoro na koniec listopada jest już tyle to może uda się otworzyć trasę nr 2 w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi