JC Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak Wam się podoba nowa szata graficzna Rossignola? Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Ja sie wypowiem o obecnej - TRAGICZNA - jak mi sie zawsze te narty podobaly tak teraz dla mnie dno... Pozdrawiam wszystkich Pawel P.S. Ladny jest za to dynastar z baneru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? A tak jeszcze dodam, ze jezdzilem w ostatnia niedziele na tych dynastsarach - 157 cm tylko a jaka moc i nawet do przycinania szybszego dluzszym lukiem nie sa zle. W ogole super dynamiczne, trzymajace i wystrzeliwujace; jezdzilem po twarej i troche zlodzonej powloce, a ciagnely pieknie. I oczywiscie sakramentalne - nie robie w tej branzy. I jeszcze jedno - moment wczesniej jezdzilem na atomach 9.12 (lepiej przygotowanych) i przegraly w kretesem (u mnie) - jedynie byly minimalnie bardziej stabilne na duzej szybkosci, ale trzymanie, ktore oferowaly w kazdym rodzaju skretu bylo slabsze. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Dynastar. Jeśli chodzi o parametry to się nie wypowiadam bo nie próbowałem. Choć sądząc z wielu bardzo pozytywnych opinii jest to bardzo dobra narta. Ale estetyka jest jak dla mnie jakaś taka jakby amerykańska czyli dno totalne. Pozdrawiam Mac. Ps. W tym roku Rossiemu coś się faktycznie pogorszyło choć nie dotyczy to wszystkich nart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdzich Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Witam! Poza czerwono-czarnymi Viperami STX, raczej słabiutko. A już szczególnie pomysł z Golden Spirytem (nie mylić z napojami, które akurat mi się podobają!!) że już nie wspomnę a Saphirach w kwiatki - to już jest prawdziwa tragedia!!! Pozdrawiam Zdzich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? tragedia poza tymi czerwonymi :-) jakei ma Alberto :-) pozd yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Oj kiepsko.. Zawsze uważałem że Rossi sa jednymi z ładniejszych nart, z miss stoku - poprzednimi 9s aka `pazurki` - na czele. A w tmy roku taka kicha! Jakby Francużanie zaprojektowali je z myślą o rynkach wschodnich. Topowy Viper co prawda jest całkiem całkiem, reszta żmijek i czerwona Cobra też sie broni, ale złote rejsy przyprawiaja mnie o mdłosci. RPM też są paskudne, te `dla pań` jakby zaprojektowane przez gościa zatrudnionego jedynie w celu ukrycia bezrobocia. Mam nadzieję ze Rossignol się zrehabilituje i przywróci przede wszystkim zółte rejsy. pozdraviam tymą_9s ps.Kiedy będzie mozna obejżeć nowe kolekcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? jak mi sie wyswietla banner golden spirit to mi sie niedobrze robi!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Precyzuję... nowa czyli na sezon 03/04! Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Daj linka To sie obejrzy i napisze. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Daj linka No... ale nie ogladałeś giganta z Wengen? Jak nie to postaram się jutro zamieścic fotkę nowych Rossignoli, a tak na marginesie to doszły mnie słuchy, że narta jest całkowicie zmieniona. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyzenio Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Krok w dobrym kierunku (znaczy w tył ) Pozdro, Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 21 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2003 Daj linka a cosik mi się obiło o slipia.. Wydaje mi się ze Bruno Kernen miał jakieś `inne` rossi podczas ostatniego zjazdu - choćby sam napis był większy. pzdrv tymą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 22 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? a ja mam moje stare Rossi i cały czas wiem, że to Rossi a nie jakiś jeżyk ;-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominator Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 Jak wam się podoba...? Niczego sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlak Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 nawet moja żona... He, he, he,nawet moja zona (baaaaardzo rekreacyjna narciarka) powiedziała, że na nartach w kwiatki wstydziłaby sie jeździć. Cóż są ludzie, znaczy kobiety, potrzebujący nart do paradowania i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi