wolcjusz Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Spotkaliście się kiedyś z takim ustrojstwem? Pierwszy raz to widzę i ciekaw jestem czy może być użyteczne do nauki w jakiś sposób, czy raczej to tylko kolejny wymysł marketingowy? Widzę że to występuje w dwóch różnych odmianach - jako linka i jako przegubowo połączone elementy z tworzywa. Ten drugi wariant to szczerze mówiąc nie rozumiem jak miałby działać, bo wydaje mi się że będzie blokował stawianie nart na krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń widziałem tatusiów, którzy takim ustrojstwem spinali maluchom narty trzymając jednocześnie dziecko na szelkach. Moim zdaniem zupełnie bez sensu i utrudnia proces nauczania ale ja nie zajmuję się nauczaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikdob Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty W dniu 19.01.2025 o 21:16, wolcjusz napisał: Pierwszy raz to widzę i ciekaw jestem czy może być użyteczne do nauki w jakiś sposób, czy raczej to tylko kolejny wymysł marketingowy? Instruktorzy to stosują z małymi dziećmi do nauki pługu. Częściej widziałem za granicą, rzadziej w Polsce (pewnie w Polsce się boją ostracyzmu ) ale ostatnio w Wiśle zauważyłem w użyciu. Instruktor ten zdecydowanie lepiej sobie radził, niż jego sfrustrowany kolega, który przez godzinę nie mógł jakiemuś szkolonemu dziecku wytłumaczyć "pizzy" Ja sam używałem z moimi, ale to jak mieli 3-5 lat (już nie pamiętam dobrze) i bardziej zaawansowaną wersję, gdzie można było jeszcze wykorzystać kij do hammowania czy holowania delikwenta. Nie powinno się tego jednak używać razem z szelkami, to już przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi