Jeeb Napisano Czwartek o 22:14 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 22:14 Wygląda jak morze ze słodką wodą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Piątek o 07:31 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 07:31 9 godzin temu, Jeeb napisał: Wygląda jak morze ze słodką wodą Przedmuchało kanadyjski dym już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Piątek o 11:57 Autor Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:57 (edytowane) 4 godziny temu, Lexi napisał: Przedmuchało kanadyjski dym już? Już w poniedziałek w NY dymu nie było a we wtorek przeszły nad Appalachami potężne burze i ulewy. Edytowane Piątek o 12:03 przez Jeeb 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano Piątek o 20:58 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 20:58 Wielkie Jeziora - zawsze chciałem zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 21:53 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 21:53 54 minuty temu, WojtekM napisał: Wielkie Jeziora - zawsze chciałem zobaczyć. Byłem nad Niagara Falls w zimie 2009? roku, muszę odgrzebać zdjęcia. Nocowalem w Lockport koło Buffalo, z daleka widziałem Toronto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi