Jeeb Napisano 23 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec Wygląda jak morze ze słodką wodą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 9 godzin temu, Jeeb napisał: Wygląda jak morze ze słodką wodą Przedmuchało kanadyjski dym już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec (edytowane) 4 godziny temu, Lexi napisał: Przedmuchało kanadyjski dym już? Już w poniedziałek w NY dymu nie było a we wtorek przeszły nad Appalachami potężne burze i ulewy. Edytowane 24 Lipiec przez Jeeb 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec Wielkie Jeziora - zawsze chciałem zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 54 minuty temu, WojtekM napisał: Wielkie Jeziora - zawsze chciałem zobaczyć. Byłem nad Niagara Falls w zimie 2009? roku, muszę odgrzebać zdjęcia. Nocowalem w Lockport koło Buffalo, z daleka widziałem Toronto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi