aklim Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 zna ktoś taki ??? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej Możesz spróbować u Goja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aklim Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej Oki dzięki za podpowiedź słyszałem o nich raczej dobre opinie więc pewnikiem tam zajrzę w najbliższym czasie ( ale na razie powrót zimy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramone Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej No servis Goj-ski u mnie ma bardzo dobrą renomę. Montowali mi wiązania do Racetigerów i wszystko jest ok. Poza tym serwisują narty Wojtkowi Zagórskiemu (to jakaś rodzina czy coś, nie pamiętam). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azmadan Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej tez polecam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 dobry serwis w okolicy Bielska Białej na zywieckiej obok BKS STAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts