JC Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Szyndzielnia - 10.11.2007 godz. 7:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Ogladam alpenpanorama Ludzieeeee ale zima i sypie jak w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Patrzcie jak na Harendzie czekają już na zimę! Armaty gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Rano zrobił zdjęcie przy pięknej pogodzie (patrz niżej ) a teraz ... za oknem widać tylko na kilka metrów ... bo gęsto SYYYPIE! A to obraz LIVE z mojego okna: Z tyłu są góry ... uwierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 ...błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Jacku, wierze ze sa gory i wierze tez ze sypie. U mnie tez sypie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Ale sie zabieliło! 5 min opadów i biało wszędzie ... i sypie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 U mnie nie sypie jeszcze ale o11:26 było jeszcze 6,2 stopnia a teraz(12:45) jest 01 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Na wschodzie ciągle bez śniegu. Ale ja mam 450 km. w góry i lu8bię jak po drodze jest czarno a górach biało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajobb Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 uuu Widze że JC jesteś z Bielska miło mi bo ziomalami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Tu ziomali jest więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi