bartoszk Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Na Jaworzynie nie jest podobno rewelacyjnie śniegowo ( ale tylko słyszałem bo nie byłem) Nic nie wiem natomiast o Śnieżnicy - nie mam daleko i chętnie bym się jutro wybrał. Wie ktoś coś więcej? Albo macie informacje co jeszcze działa lub będzie działać jutro i śniegowo jest ok (Polska lub Słowacja)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Na Śnieżnicy 4-70 cm śniegu i wyciąg działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszk Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Na Śnieżnicy 4-70 cm śniegu i wyciąg działa! To, że działa to wiem. Nie wiedziałem tylko jak jest ze śniegiem. Ale 4-70 to jednak nie brzmi zbyt zachęcająco ( 4 oczywiście ) Byłeś może? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 na stronie podaja ze sniegu jest od 40-70cm. w co nie wierze, a przynajmniej w to 70. Jeżeli w wyżej położonym Małe Ciche (gdzie śnieg leży już dłużej niż w kasinie i ktore wczesniej zaczelo nasnierzanie) jest od 20-60cm a na szczycie Jaworzyny -1114m.n.p.m jest 40cm, to malo prawdopodobne jest, ze na wysokosci ok. 850m.n.p.m - gdzie miesci sie gorna stacja krzeselka w kasinie jest go az 70cm. Patrzac wstecz na poprzedni sezon w kasinie czesto na stronie podawano, ze sniegu jest od 30-60cm, gdy w rzeczywistosci przetarcia byly juz na samym poczatku trasy - przy szczycie. No ale cóż, ważne ze otwarli i mozna bylo sie rozgrzac przed sezonem. Moze ktos byl i wie jakie warunki i jak przygotowany stok...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delo Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Byłem wczoraj na Jaworzynie, warunki do 11 były dobre, potem zrobiły się kopki. A sniegu tak 20-30 cm, troche jeszcze mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 warunki jak warunki ale pogoda superhttp://i72.photobucket.com/albums/i161/uaz555/jaworzyna/HPIM6158.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Jaworzyna Hmm, jak dla mnie warunki na Jaworzynie sa calkiem dobre. Ja jezdzilem dzis do 15 i trasy II i III trzymaly sie calkiem dobrze. Nawet (na wlasne ryzyko) zjechalem zamknieta I na sam dol i nie stwierdzilem jakis ubytkow w slizgu. Na gorze naprawde mozna pojezdzic, bo nawet kolejki nie byly jakies duze - tak na 10 min (w porywach do 15, zwlaszcza na II). Moj ojciec, ktory jest bardzo wybredny jezeli chodzi o warunki, tez byl zadowolony (co nie zdaza sie czesto). No i ta pogoda - miodzio:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULKA Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Śnieżnica w Kasinie na stronie podaja ze sniegu jest od 40-70cm. w co nie wierze, a przynajmniej w to 70 coś mi nie wyszło z tym cytatem - blondynki tak mają :-) I słusznie ! Byłam tam wczoraj po 16 i mimo pracujących armatek - porażka. Muldy po kolana, przetarcia i trawa na wierzchu, wystające korzenie i kamienie. Dość malowniczo wyglądały iskry sypiące się spod nart . Reasumując - szkoda czasu, kasy i nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Na stronie glownej stacji Snieznica w Kasinie jest informacja: Pokrywa śnieżna: 40-70 cm Parking gratis !!! Inne atrakcje !!! Hahahahaha, jaki k..... parking, tam praktycznie parkingu nie ma:eek: Z tych "innych atrakcji" to chyba slabo przygotowany stok i tlum na trasie:eek: A z ta pokrywa sniezna to taki chyba zart, maja chlopaki poczucie humoru:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Do jawy88 Bylismy w tym samym dniu o podobnych godzinach na Jaworzynie i nie zgadalismy sie a mam kask oznakowany wlasciwym logo:) Nawet na jednym z Twoich zdjec z Jaworzyny wypatrzylem moja zone na wyciagu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi