valpi Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Umiejący ostrzyć krawędzie . Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 kazdy umie ostrzyć heh a musi być akurat poznań?? bo tam może koło malty macie cos:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 21 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja zanoszę co roku narty do Muszaka na Jeleniogórskiej ( koło stadionu Lecha ) . Obok Malty raczej nie ma żadnych serwisów - 3 lata temu był ale się przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ja zanoszę co roku narty do Muszaka na Jeleniogórskiej ( koło stadionu Lecha ) . Obok Malty raczej nie ma żadnych serwisów - 3 lata temu był ale się przeniósł Na Malcie jest serwis przy stoku, wczoraj wieczorem rozmawiałem z serwisantem jak córa walczyła na lekcji w deszczu Wiem tyle, że nie mają nawet sprzętu do ręcznej obróbki tylko maszyna. Ja też noszę do Muszaka ale cały czas szukam kogoś kto się zna na ręcznym serwisie nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 24 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2008 ...ale cały czas szukam kogoś kto się zna na ręcznym serwisie nart. No i chyba znalazłem. Chłopak w serwisie Makro robi tylko ręczny serwis. Ma spory ruch w interesie więc praktykę ma napewno, nie wiem jeszcze jak z przygotowaniem teoretycznym i tzw. smykałką Umówiłem się na przyszły tydzień i zobaczę co z tego wyjdzie. Znajomi korzystają z serwisu w lubelskim Makro i są zadowoleni. W każdym Makro działa to chyba na podobnej zasadzie tzn. sklep daje kilka metrów kw. a serwisant jest niezależny. Nie ma tam nawet miejsca na maszynę więc siłą rzeczy zakres usług jest ograniczony, nie zgadzają się też na smrodzenie kofiksem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valpi Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 sprawdzę Muszaka, Dzieki sprawdzę Muszaka, Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekkap Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Paweł Motak na Śniadeckich Ski-service - szczerze odradzam Szczerze odradzam wizytę na ul. Sniadeckich u Motaka. Facet stosuje metody sprzed kilkunastu lat "przygotowując" sprzęt do sezonu. Krawędzie "po ostrzeniu" są tak samo tępe jak przed, nie mówiąc już o ślizgu który jest niszczony przez nieumiejętne działanie. Niestety szef ski-service na Śniadeckich nie ma pojęcia o nowych technologiach, ślizgach i najzwyczajniej niszczy sprzęt. Osobną sprawą jest mówiąc delikatnie - niekulturalne, prymitywne zachowanie szefa firmy. Osobiście polecam chłopaków w Suchym Lesie. Miła, profesjonalna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 W King Krossie jest Intersport i tam właśnie z wielkimi obawami zostawiłem swoje kochane tigersharki i powiem że jestem zadowolony.Nartki naostrzyli tak jak sobie zażyczyłem i jeszcze pięknie nasmarowali.Najbardziej bałem się że zjadą mi połowę krawędzi i jak zj.... to nie będzie już na czym poprawić. Jestem bardzo zadowolony.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokasyn Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Ski-servis na Śniadeckich Motak - odradzam Ski-servis na Śniadeckich Motak - porażka. Facet chyba ma za dużo klientów bo robi na tzw. "odpieprz". Narty nasmarowane kiepsko. W ofercie nie powinnien mieć ostrzenia krawędzi bo najzwyczajniej nie umie tego robić. Polecam ekipę w Suchym Lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 King cros, M1, mozna ssmialo dawac na ostrzenie Malta przy stoku i znajomy mi kiedys nadał temat na kolesia co ma na Arenie aha no i Dechatlon-miedzy Auchanem a Leroy Merlin kierunek na Swadzim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość megane Napisano 23 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2010 ski serwis Witam, polecam pro serwis, z licznymi promocjami, sam przyjezdza i odwozi sprzet, koles robi na prawde swietnie i ma certyfikat TOKO, zobaczcie strone skiandsnow.pl tam sa jakies info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość megane Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 dobry serwis Witam, polecam profesjonalny reczny serwis z dowozem i odbiorem od klienta, zobacz sobie na stronie sa jakies info skiandsnow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SkiServ.pl Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Nowy serwis w Poznaniu Witam, Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom na sezon 2011/2012 zdecydowałem się otworzyć ręczny serwis narciarski i snowboardowy w Poznaniu. Sporty zimowe to moja pasja więc gwarantuję sumienne i rzetelne wykonanie usługi! Serwis przeprowadzam w 100% profesjonalnie co jest wynikiem kilkuletniego doświadczenia w branży serwisowania sprzętu zimowego. Używam tylko i wyłącznie profesjonalnego sprzętu najlepszych marek: TOKO, KUNZMANN, SWIX, BRIKO-MAPLUS, SNOLI. Na życzenie klienta naostrzę pod wskazanym kątem oraz dopasuję smar do warunków panujących na stoku. Ostrzę, smaruję na gorąco, nanoszę struktury, naprawiam ślizgi, przeprowadzam regenerację. Najważniejsze, że bezpłatnie odbiorę Wasze narty w Poznaniu i okolicach, a po serwisie odstawię je pod Wasze drzwi we wcześniej ustalonym terminie. Konkurencyjne ceny! Zapraszam! tel 785-00-28-21 www.SkiServ.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolb863 Napisano 3 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2023 cześć, jaki serwis nart polecacie teraz w Poznaniu lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2023 W dniu 3.03.2023 o 07:24, karolb863 napisał: cześć, jaki serwis nart polecacie teraz w Poznaniu lub okolicy? MuszakSki, SkiServ na Winogradach (serwis ręczny), Supersportowy.pl (na Piątkowie) - te moim zdaniem są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi