MB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Zauważyłem,że szef Fischer Demo Station w Szczyrku ma urodziny. Spieszę więc z najlepszymi życzeniami. Na Śląsku życzą np. tak STO LAT,STO LAT...... i jedna zima. A ja mu życzę na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 To i ja się dołączę Rajbi wszystkiego najlepszego!! Dużo zdrowia i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Sto lat i duuuuuużo śniegu w Szczyrku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 Nono, sto lat, sto lat I może Romeczku zajmiesz się tymi wyciągami ? Ustaw to towarzystwo raz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 A ja postanowiłem pójść dalej i życzenia Romanowi złożyłem telefonicznie, był w szoku:eek: , ale miłym szoku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 22 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2008 To mnie pozostało tylko zrobic to osobiście. Ale to niestety dopiero nastepnym razem:) . Na razie dołaczam się to wszystkich powyzszych zyczeń. Śniegu,zdrowia,zdrowia,śniegu.... i tak do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi