JC Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 W dziale SPORT dodana została nowa opcja - Kalendarz. Umożliwia ona łatwe znalezienie ciekawych wydarzeń, ale również dodawanie takich do kalendarza przez użytkowników skionline.pl. W najbliższym czasie Kalendarz pojawi się także w dziale STACJE. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i komentarze w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 O ile mnie pamięć nie myli było już coś takiego. Nie mogłem wtedy zatrybić.Sprawdzę zaraz czy to coś innego i czy się rozwinąłem czy też jeszcze bardziej uwsteczniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi