magelan Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Na Żarze talerzyk na szczycie ,korzystając z karnetu czasowego jeżdżący szybko muszą odstać przed bramką . Na zwrócenie uwagi na błąd systemu.....zmniejszono prędkość orczyka :eek: kompletne kretyństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2009 Na Żarze talerzyk na szczycie ,korzystając z karnetu czasowego jeżdżący szybko muszą odstać przed bramką . Na zwrócenie uwagi na błąd systemu.....zmniejszono prędkość orczyka :eek: kompletne kretyństwo.To rzeczywiście jakaś głupota. Ja ze swojej strony wspomnę o czymś innym-przerwy techniczne.Swego czasu robiono taką w Zawoi,niestety odwołaną ją,co reklamowano jako zaletę. Na efekty nie trzeba było długo czekać,kraksa za kraksą.Zacząłem robić zdjęcia i... nie nadążałem!Moim zdaniem na stromych trasach(czy odcinkach tras)przerwy techniczne powinny być standardem.Lepiej odczekać i jeździć po sztruksiku,niż męczyć się na gigantycznych muldach i lodzie.poniżej fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Johny Na pierwszym zdjęciu to chyba kobieta i po prostu robi siusiu ... tylko nartę nie wiem czemu wyżej zostawiła - może z dwiema jej się nogi za bardzo rozjeżdżały ?? Na drugim zdjęciu wyraźnie widać, że Pan odpoczywa, relaksuje się. Numer trzy - zgubione 5 złotych. Myślałem o soczewce, ale w goglach?? Numer cztery to znowu relax. A na zdjęciu numer pięć żadnej kraksy !! Ja tu widzę, że kolega dramatyzuje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Byłem w sobotę w Zawoi, rzeczywiście rano nie było wywrotek(przynajmiej ja nie widziałem), natomiast tak od około 12.00 końcowy odcinek był już bardzo zmuldzony i ludzie padali jak muchy. Przydałaby się przerwa na ratrakowanie trasy, ale to wiąże się niewątpliwie z kosztami dla właścicieli ośrodka - proza życia niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Johny Na pierwszym zdjęciu to chyba kobieta i po prostu robi siusiu ... tylko nartę nie wiem czemu wyżej zostawiła - może z dwiema jej się nogi za bardzo rozjeżdżały ?? Na drugim zdjęciu wyraźnie widać, że Pan odpoczywa, relaksuje się. Numer trzy - zgubione 5 złotych. Myślałem o soczewce, ale w goglach?? Numer cztery to znowu relax. A na zdjęciu numer pięć żadnej kraksy !! Ja tu widzę, że kolega dramatyzuje !!! Numer 1 i 3 trafiony-zatopiony... :D:D Z igły widły robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 podoba mi sie w czechach w mostach ze jest twarde ustalenie ze od 16 do 17 trasy sa ratrakowane ... mozna sobie w ciemno stolik w restauracji zamawiac juz rano ... godzinke spokojnie posiedziec ... dac nogom odpoczac a potem to jest LUKSUSIK !!! podobnie jak w tygodniu jezdzi sie na wieczorne szusy od 17 do 21 jest malo ludzi i super przygotowany stok tego tez mamy uczyc naszych wlascicieli wyciagów ?? przeciez za dobrze przygotowana trasa ida narciarze tłumnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi