Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Największe kretyństwa na stoku

magelan

Rekomendowane odpowiedzi

Na Żarze talerzyk na szczycie ,korzystając z karnetu czasowego jeżdżący szybko muszą odstać przed bramką . Na zwrócenie uwagi na błąd systemu.....zmniejszono prędkość orczyka :eek: kompletne kretyństwo.
To rzeczywiście jakaś głupota. :confused: Ja ze swojej strony wspomnę o czymś innym-przerwy techniczne.Swego czasu robiono taką w Zawoi,niestety odwołaną ją,co reklamowano jako zaletę. :confused: Na efekty nie trzeba było długo czekać,kraksa za kraksą.Zacząłem robić zdjęcia i... nie nadążałem!Moim zdaniem na stromych trasach(czy odcinkach tras)przerwy techniczne powinny być standardem.Lepiej odczekać i jeździć po sztruksiku,niż męczyć się na gigantycznych muldach i lodzie.poniżej fotki.

Zawoja 2009 061.jpg

Zawoja 2009 062.jpg

Zawoja 2009 063.jpg

Zawoja 2009 064.jpg

Zawoja 2009 072.jpg

57da80e97c736_Zawoja2009061.jpg.c681794f0cf82ae9b57258e3aa7f8eef.jpg

57da80e9890ae_Zawoja2009062.jpg.9944f4ee31f48ef2478187d2df9b3844.jpg

57da80e99b789_Zawoja2009063.jpg.ffb52e70e76bee4717f3d530d88ecf03.jpg

57da80e9ad555_Zawoja2009064.jpg.35362dec5d8f1244a0172e27e08ff23d.jpg

57da80e9bee0c_Zawoja2009072.jpg.1f60ae640207a251ffa006cd5a8d4a5d.jpg

Johny ;)

Na pierwszym zdjęciu to chyba kobieta i po prostu robi siusiu ... tylko nartę nie wiem czemu wyżej zostawiła - może z dwiema jej się nogi za bardzo rozjeżdżały ??

Na drugim zdjęciu wyraźnie widać, że Pan odpoczywa, relaksuje się.

Numer trzy - zgubione 5 złotych. Myślałem o soczewce, ale w goglach??

Numer cztery to znowu relax.

A na zdjęciu numer pięć żadnej kraksy !!

Ja tu widzę, że kolega dramatyzuje !!! ;)

• Like 1

Byłem w sobotę w Zawoi, rzeczywiście rano nie było wywrotek(przynajmiej ja nie widziałem), natomiast tak od około 12.00 końcowy odcinek był już bardzo zmuldzony i ludzie padali jak muchy. Przydałaby się przerwa na ratrakowanie trasy, ale to wiąże się niewątpliwie z kosztami dla właścicieli ośrodka - proza życia niestety.

Johny ;)

Na pierwszym zdjęciu to chyba kobieta i po prostu robi siusiu ... tylko nartę nie wiem czemu wyżej zostawiła - może z dwiema jej się nogi za bardzo rozjeżdżały ??

Na drugim zdjęciu wyraźnie widać, że Pan odpoczywa, relaksuje się.

Numer trzy - zgubione 5 złotych. Myślałem o soczewce, ale w goglach??

Numer cztery to znowu relax.

A na zdjęciu numer pięć żadnej kraksy !!

Ja tu widzę, że kolega dramatyzuje !!! ;)

Numer 1 i 3 trafiony-zatopiony... :D:D:D

Z igły widły robię. ;)

podoba mi sie w czechach w mostach ze jest twarde ustalenie ze od 16 do 17 trasy sa ratrakowane ... mozna sobie w ciemno stolik w restauracji zamawiac juz rano ... godzinke spokojnie posiedziec ... dac nogom odpoczac a potem to jest LUKSUSIK !!!

podobnie jak w tygodniu jezdzi sie na wieczorne szusy :) od 17 do 21 jest malo ludzi i super przygotowany stok :) tego tez mamy uczyc naszych wlascicieli wyciagów ?? przeciez za dobrze przygotowana trasa ida narciarze tłumnie !!