JC Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 (edytowane) Początkiem kwietnia na Chopoku w Jasnej rozegrano zawody Jasna Adrenalin pod patronatem World Freeride Tour. Tu znajdziecie 145 zdjęć z zawodów: http://www.skionline.pl/sport/?co=galerie&g_rodzaj=sport&g_co=galeria&g_id=561&g_numer_zdj=1 Edytowane 17 Kwiecień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 niezły czadzik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Czyżbyśmy zamieniali się w snowbołdonline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Początkiem kwietnia na Chopoku w Jasnej rozegrano zawody Jasna Adrenalin.... No foty kozackie, szczególnie mocne są te co widać jak kolesie salta kręcą!! Widać że warunki były super. Pamiętam jak ze 3 sezony temu warunki były porównywalne i kolesie też tam śmigali. Nawet się wtedy zastanawiałem czy by nie wypożyczyć odpowiednich desek i nie spróbować tam zjazdu. Pewnie bym się pokusił, gdyby nie żona, która nawet nie chciała o tym słyszeć :eek: Choć może to i dobrze że sobie wtedy odpuściłem?? Tak czy inaczej postanowiłem już wtedy, że kiedyś tamtędy zjadę, narazie jeszcze nie miałem okazji... Czyżbyśmy zamieniali się w snowbołdonline ? Mysiek, nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale jednak więcej zdjęć jest z narciarzami a nie snołbordami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Śląsk i Zagłebie z powodów wszystkim znanych są po prostu wrażliwe na wszelkiego rodzaju mniejszości i stąd chyba post Myśka:D Aw Kielcach jest zawsze tak samo - żółto-czerwono;) http://www.mks-korona-kielce.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 Jacku! To zdjęcie jest chyba nie odwrócone :D A tak bez żartów to mają chłopaki jaja! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Kwiecień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2009 To zdjęcie jest chyba nie odwrócone :D A tak bez żartów to mają chłopaki jaja! :eek: Nie to zdjęcie zamieszczone jest poprawnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi