mysiauek Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Ech, tak sobie czasem szperam po necie. Od czasu wskakuje do już odwiedzonych sklepów. Nie reklamuje gościa, ale ma imho naprawdę fajne ceny butów i nartek: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10442919 Dodam, że Ci co czytają moje posty, już mogli sięspotkać z tym userem allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 18 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2009 Przeglądając prawie kupiłem Zenithy Z6:D - dobra cena. No i ciekawostka Atraction Mutix. Fajna też cena Atraction 6, nizej niż trójki kupowałem a kupowałem niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2009 Te Bandit B94 z wiązaniami za 1900PLn;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi