mot263 Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Które z tych nart będą najbardziej optymalne dla osoby początkującej 190 cm wzrostu, 85 kg? SX 7 długość 174cm SX 9, czyli te SX Ti - sprzedawca mówi, że to to samo długość 166cm V6 długość172 cm Volkl 170cm. Moim faworytem są SX7, ale ta długość, trochę za długie jak dla mnie, do tej pory jeździłem na nartach poniżej 170 cm. Dlatego zastanawiam się nad SX9 to w tej chwili kolejny faworyt, ale czy nie będą za trudne dla mnie?? Napiszcie coś więcej głownie o SX9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Które z tych nart będą najbardziej optymalne dla osoby początkującej 190 cm wzrostu, 85 kg? SX 7 długość 174cm SX 9, czyli te SX Ti - sprzedawca mówi, że to to samo długość 166cm V6 długość172 cm Volkl 170cm. Moim faworytem są SX7, ale ta długość, trochę za długie jak dla mnie, do tej pory jeździłem na nartach poniżej 170 cm. Dlatego zastanawiam się nad SX9 to w tej chwili kolejny faworyt, ale czy nie będą za trudne dla mnie?? Napiszcie coś więcej głownie o SX9 SX Ti dla początkującego? 166 cm narta crossowa? Co za .... sprzedawca?! Jak można proponować nartę uniwersalną jaką jest SX o długości 166 dla faceta wieży? Ja bym Ci zaproponował nartę o długości 180 cm, a minimum 175 cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot263 Napisano 22 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 No ok, tak jak myślałem sx9 odpada. A co sądzisz o sx7 174 cm z sezonu 06/07?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Z wymienionych będzie najlepsza ta SX7, te 174cm też powinny wystarczyć choć mogą wydać sie nieco krótkie to ja bym tym się specjalnie nie przejmował - myślę, że na początek do nauki i podnoszenia umiejętności spokojnie wystarczą, krótszych już jednak nie kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi