Fazol Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) Wielu z nas za "chwileczkę" będzie na stoku:) pamiętajmy o przygotowaniu naszych nóg do sezonu...filmik jak możemy się rozgrzać [YOUTUBE]pxwmJkg9qng[/YOUTUBE] Edytowane 2 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 :)Piękne ćwiczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Dostały obrzęku... w niektórych partiach ciała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 1 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) Dostały obrzęku... w niektórych partiach ciała:D śniegu,śniegu przyłożyć...źle przeczytałem i myślałem że ty dostałeś obrzęku:d...! Edytowane 1 Październik 2009 przez Fazol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Dziewczyny sumiennie sie przygotowuja do sezonu..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) A jaka to kadra? Edytowane 2 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Viva Brasil!!! Nie no Fazol mosz majstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 :)Piękne ćwiczenia!!! Co prawda, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 2 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 A jaka to kadra? chiba brasil,na stoku jeszcze nie widziałem.ciekawi mnie jak wyćwiczyły taką klate;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 Dziewczyny sumiennie sie przygotowuja do sezonu..................... Czy te dziewczyny z Twojej ekipy też tak ćwiczą ? Bo wspomniany (przez SB) obrzęk w w pewnych partiach ciała dawał się zauważyć.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2009 hahahaha moze nie tak doslownie ale cwicza................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi