JC Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Informacja dla miłośników dobrych rękawic. Kolekcja Level 09/10 grupy Race i Freeride jest już na stronie: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_rekawice&sezon=09/10&producent=Level Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 To jak lizane loda przez szybę, kolekcja piękna niestety dostępność na naszym rynku żadna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 To jak lizane loda przez szybę, kolekcja piękna niestety dostępność na naszym rynku żadna:( Zadzwonię jutro do dystrybutora i zapytam się co będzie dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Rękawice Levela widziałem w sobotę w sklepie koło Żywca a dokładnie w Wieprzu przy węźle Żywiec Browar (droga na Zwardoń). Ten sam sklep gdzie Stockli mozna kupić - sklep naprawdę bardzo fajny i dobrze zaopatrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 Ja widziałem zeszłoroczne modele w Tarnowie w Rai Sport, być może w nowym sklepie (w Galeria Tarnovia) będą mieć nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2009 (edytowane) To jak lizane loda przez szybę, kolekcja piękna niestety dostępność na naszym rynku żadna:( ... moze w sklepie muzycznym bo dobre sa do grania na gitarze Edytowane 28 Październik 2009 przez jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi