maciuch Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 nie ukrywam, ze ta perspektywa slalom miedzy tlumami w zillertal, w tym miedzy malymi dziecmi w okresie ich ferii, troszke mnie przerazila. Mam wstepna akceptacje reszty towarzystwa i byc moze przesuniemy termin na ostatni tydzien lutego. Mam pytanie. Mozecie poradzic jakies konkretne miejsca gdzie mozna liczyc na szerokie i nie zalane ludzmi stoki?????? Co myslicie o Soelden??? Jak rozumiem z racji tego, ze to top kurort przeklada sie to i na ceny ale moze chociaz luzniej? Jestesmy bardzo elastyczni wiec prosba o porade. Porada moze obejmowac juz nawet konkretne apartamenty w danym rejonie, ktore polecacie. Dzieki ogromne za kazda podpowiedz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 nie ukrywam, ze ta perspektywa slalom miedzy tlumami w zillertal, w tym miedzy malymi dziecmi w okresie ich ferii, troszke mnie przerazila. Mam wstepna akceptacje reszty towarzystwa i byc moze przesuniemy termin na ostatni tydzien lutego. Mam pytanie. Mozecie poradzic jakies konkretne miejsca gdzie mozna liczyc na szerokie i nie zalane ludzmi stoki?????? Co myslicie o Soelden??? Jak rozumiem z racji tego, ze to top kurort przeklada sie to i na ceny ale moze chociaz luzniej? Jestesmy bardzo elastyczni wiec prosba o porade. Porada moze obejmowac juz nawet konkretne apartamenty w danym rejonie, ktore polecacie. Dzieki ogromne za kazda podpowiedz!!! Halo Maciuch, A co ma temat wspólnego z zawartością wątku? Proszę następnym razem wpisz taki temat, aby oddawał treść dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Witam a ja Ci radzę odpuść sobie luty...ten miesiąc jest wysokim sezonem(wyższe ceny) i okresem feryjnym w Austrii i Włoszech...myślę że spokojniej będzie jechać w styczniu np.ostatni tydzień stycznia...wysyłam Ci coś na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2009 Nie wiem, ostatni tydzień stycznia we Włoszech to frekwencyjny top sezon, ceny jeszcze niższe a ludzi już tłumy, przerabiałem to w Val Gardenie a w tym roku rozmawiałem na Kronplatzu z lokalesami i Ci twierdzili, że zawsze w ostatnim tygodniu stycznia jest najtłoczniej. W tym roku byłem w lutym i było luźniej. Z tym tłumem w Zillertal to tragedii nie ma, po prostu bywa tłoczniej, czasem kolejka mała do wyciągu ale na tym ogromie tras każdy znajdzie swoją niszę i pojeździ bez problemu. W Zillertal tłok jesty taki sam jak w każdym top regionie, który jest bardzo znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi