Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

raz jeszcze ja!!!

maciuch

Rekomendowane odpowiedzi

nie ukrywam, ze ta perspektywa slalom miedzy tlumami w zillertal, w tym miedzy malymi dziecmi w okresie ich ferii, troszke mnie przerazila. Mam wstepna akceptacje reszty towarzystwa i byc moze przesuniemy termin na ostatni tydzien lutego. Mam pytanie. Mozecie poradzic jakies konkretne miejsca gdzie mozna liczyc na szerokie i nie zalane ludzmi stoki?????? Co myslicie o Soelden??? Jak rozumiem z racji tego, ze to top kurort przeklada sie to i na ceny ale moze chociaz luzniej? Jestesmy bardzo elastyczni wiec prosba o porade. Porada moze obejmowac juz nawet konkretne apartamenty w danym rejonie, ktore polecacie. Dzieki ogromne za kazda podpowiedz!!!

nie ukrywam, ze ta perspektywa slalom miedzy tlumami w zillertal, w tym miedzy malymi dziecmi w okresie ich ferii, troszke mnie przerazila. Mam wstepna akceptacje reszty towarzystwa i byc moze przesuniemy termin na ostatni tydzien lutego. Mam pytanie. Mozecie poradzic jakies konkretne miejsca gdzie mozna liczyc na szerokie i nie zalane ludzmi stoki?????? Co myslicie o Soelden??? Jak rozumiem z racji tego, ze to top kurort przeklada sie to i na ceny ale moze chociaz luzniej? Jestesmy bardzo elastyczni wiec prosba o porade. Porada moze obejmowac juz nawet konkretne apartamenty w danym rejonie, ktore polecacie. Dzieki ogromne za kazda podpowiedz!!!

Halo Maciuch,

A co ma temat wspólnego z zawartością wątku? Proszę następnym razem wpisz taki temat, aby oddawał treść dyskusji!

Witam

a ja Ci radzę odpuść sobie luty...ten miesiąc jest wysokim sezonem(wyższe ceny) i okresem feryjnym w Austrii i Włoszech...myślę że spokojniej będzie jechać w styczniu np.ostatni tydzień stycznia...wysyłam Ci coś na priva...

Nie wiem, ostatni tydzień stycznia we Włoszech to frekwencyjny top sezon, ceny jeszcze niższe a ludzi już tłumy, przerabiałem to w Val Gardenie a w tym roku rozmawiałem na Kronplatzu z lokalesami i Ci twierdzili, że zawsze w ostatnim tygodniu stycznia jest najtłoczniej. W tym roku byłem w lutym i było luźniej. Z tym tłumem w Zillertal to tragedii nie ma, po prostu bywa tłoczniej, czasem kolejka mała do wyciągu ale na tym ogromie tras każdy znajdzie swoją niszę i pojeździ bez problemu. W Zillertal tłok jesty taki sam jak w każdym top regionie, który jest bardzo znany.