Homar Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Witajcie Przed sezonem zrobiłem przegląd ciuchów na narty u siebie w szafie Sporoo tego ale jakoś te lepsze kąski zniszczone a co nowsze to tak o jestem z tego zadowolony. Postanowiłęm że kupie sobie nowy komplet Wybór padł na Odlo, na głównej swego czasu czytałem test lini Quantum, nie mam tyle hajsiwa wiec chce kupić Ewolution Warma. I tu pytanie do was ktoś używa tej bielizny jak tak to jakie wrażenia czy to napewno dobry wybór? Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Wybór padł na Odlo, na głównej swego czasu czytałem test lini Quantum, nie mam tyle hajsiwa wiec chce kupić Ewolution Warma. I tu pytanie do was ktoś używa tej bielizny jak tak to jakie wrażenia czy to napewno dobry wybór? Nie wiem czy mam Ewolution Warma, na pewno to nie jest Quantum i na pewno jest to Odlo i na pewno Warm:) i na pewno jestem z tego cholernie zadowolony:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Ja używam oprócz Quantum także serii Evolution Warm: - koszulkę z półgolfem zapinanym na zamek - koszulkę z długim rękawem - kalesony 3/4 Szczególnie polecam Ci zakup koszulki z półgolfem. Super sprawdza się jeżeli chodzi o ochronę przed przewianiem okolic szyi. Wybór serii Evolution polecam ze względu na cenę i dostępność w naszych sklepach. Oprócz wady jaką jest pilingowanie, co jest normalne, jest to bielizna godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Tak się składa, że bielizny narciarskiej nie mam z odlo,ale znam dobrze tę firmę. Mam jedne spodenki rowerowe i jestem zachwycony. Jeśli bielizna jest tak samo dobrym towarem, to będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Też mam koszulkę z Odlo, model sprzed kilku lat, nie wiem jak sie nazywa ale jest badzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 kiedyś biegałem w bieliźnie firmy Odlo jest dobra , ale od 3 lat przeszedłem na firmę Craft . Odlo moim zdaniem to już trochę przereklamowane ale dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 22 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Jacku no własnie dostępność dla głównie internet... ale jakos dam rade choć z moimi wymiarami rozmiar wybrać przez internet nie jest łątwo Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 kiedyś biegałem w bieliźnie firmy Odlo jest dobra , ale od 3 lat przeszedłem na firmę Craft. Odlo moim zdaniem to już trochę przereklamowane ale dobre. A z Crafta jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 (edytowane) A z Crafta jesteś zadowolony? Z Crafta jestem bardzo zadowolony mi osobiście bardziej pasuje Craft jakoś sie w nim lepiej czuje i nie ma problemu z jego kupnem , jest tam bardzo duży wybór ubiorów i bielizny są różne wersie na różne temperatury , ciepłe ,zimne itd itp można sobie obejrzeć www.sportteam.com.pl Edytowane 22 Listopad 2009 przez staszek2323 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Do użytkowników odlo... Witajcie mam pytanie do użytkownikow bielizny odlo, mam komplet evo warma... wyprałem :eek::eek: wyglada źle, w spodniach na pośladkach pełno kuleczek podobnie w okolicy brzucha na koszulce ? też tak wam sie zrobiło? dodam że prałem płynem i w niskiej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 moje odlo (model originals x2) po praniu wygląda jak przed, no może jest trochę czystsze:p. jedyne co, to przy pierwszym praniu woda się nieco zabarwiła na kolor whisky. nie wiem tylko, czy koszulka puściła farbę, czy to jej konserwacja oddała co miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi