Bończa Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Właśnie na ES2 była relacja z zawodów Nissan Xtreme - Verbier 09. Muszę przyznać, że parę razy zamarłem z wrażenia :eek: Oto przykład zjazdu Szweda Henrika Windsteda. [YOUTUBE]XRf15RYopDY[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 To nie moje klimaty ALE dzięki za filmik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Oj musiało boleć, i nie wiem czy podziwiać czy skierować na leczenie zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 fajneeeeeeee fajneee widać ze koleś ma te cohoness czy jak to sie pisze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Oj musiało boleć, i nie wiem czy podziwiać czy skierować na leczenie zamknięte Podziwiać z dużym politowaniem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 No no,po takiej glebie tak po prostu sobie dalej pojechał... ,ma jaja,nie da się ukryć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Z czego on ma kości ??? Z tyatnu??? Narty się nie wypinają a kości nie pękają. :eek: Napiszę to po raz wtóry na tym forum. "Co głupiemu po rozumie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Panowie - trochę szacunku dla sportowca. On w tym zjeździe walczył o Mistrzostwo Świata!!! A w tym momencie był Mistrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Panowie - trochę szacunku dla sportowca. On w tym zjeździe walczył o Mistrzostwo Świata!!! A w tym momencie był Mistrzem. Przecież dałem [ ] Dla mnie to nie pojęte,że można aż tak ryzykować. Ale jak mówi przysłowie : "Kto się ryzyka boi - zysku nie ogląda." A poza tym mam pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 (edytowane) Przecież dałem [ ] Dla mnie to nie pojęte,że można aż tak ryzykować. Ale jak mówi przysłowie : "Kto się ryzyka boi - zysku nie ogląda." A poza tym mam pełen szacun. Ryyyyyzzzzyyyykkkkoooo:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=OHZh3_XuIuY http://www.youtube.com/watch?v=9YWbgYyGX7g&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Ytsh-vDFhVs&feature=related -107m Edytowane 19 Grudzień 2009 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 NO robi wrażenie. Ale trzeba przyznać, że tylko nieliczni moga robić takie rzeczy. Połowa ludzi uprawiających sporty extremalne, igra ze śmiercią, bo ma depresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi