blankluk Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 1.Mężczyzna 2.30lat 3.190cm 4.100kg 5. N. Lange Concept 75 Anthracite rozmiar 30,5cm 6. brak nart 7.Skala umiejętności 4 8. Normalna jazda, bez ekstremalnych zabaw, chodź lubię troszkę szybciej:) 9. ?? 10.niebieskie, czerwone, 11. ostatnio bylem w Austrii, teraz czas na Polskę - Białka Tatrzańska 12. 400-500zl Będzie to mój pierwszy zakup nart zawsze wypożyczałem, czas na swoje. Zgodnie z powyższym nie wiem co dobrać, wielka prośba o pomoc:) Z góry dziękuje. Pozdrawiam Blankluk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blankluk Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 nikt nie pomoze ? najbardziej interesuje mnie jaka mam dobrac dlugosc, w drugiej kolejnosci producenta nart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 nikt nie pomoze ? najbardziej interesuje mnie jaka mam dobrac dlugosc, w drugiej kolejnosci producenta nart:) Myślę ,że 175 cm będzie OK. Jak forumowi fachowcy się zalogują to na pewno Ci doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Slalomka (narta do r 13,5) 170 inne j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 1.Mężczyzna 2.30lat 3.190cm 4.100kg 5. N. Lange Concept 75 Anthracite rozmiar 30,5cm 6. brak nart 7.Skala umiejętności 4 8. Normalna jazda, bez ekstremalnych zabaw, chodź lubię troszkę szybciej:) 9. ?? 10.niebieskie, czerwone, 11. ostatnio bylem w Austrii, teraz czas na Polskę - Białka Tatrzańska 12. 400-500zl Będzie to mój pierwszy zakup nart zawsze wypożyczałem, czas na swoje. Zgodnie z powyższym nie wiem co dobrać, wielka prośba o pomoc:) Z góry dziękuje. Pozdrawiam Blankluk Witam Cię więc tak 500zł to będą uzywane z 3 sezonów do tyłu i jedziemy z tym przeglądem a więc standardowo narty allround mały nie jesteś lekki tez nie wieć celujemy w tą wyższą twardszą grupe allroundów i po kolei: Atomic Metron 10 ppl 178cm Dynastar CONTACT 8 172cm Elan Speedwave 12 176cm Atomic Izor 9:7m 177cm Fischer Progressor jeżeli chcesz slalomki to 165cm ale przy twoim poziomie tj 4 narazie starał bym sie jeździć wlasnie na allroundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blankluk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 standardowo narty allround mały nie jesteś lekki tez nie wieć celujemy w tą wyższą twardszą grupe allroundów i po kolei: Atomic Metron 10 ppl 178cm Dynastar CONTACT 8 172cm Elan Speedwave 12 176cm Atomic Izor 9:7m 177cm Fischer Progressor jeżeli chcesz slalomki to 165cm ale przy twoim poziomie tj 4 narazie starał bym sie jeździć wlasnie na allroundach Bugajon, wielkie dzieki za powyzsze porady...tak patrzac na aledrogo ciezko ten sprzet znalezc...moze ponizsz modele nadawalby sie dla mnie? FISCHER RC4 RACE RC PRO http://allegro.pl/item873291296_fischer_rc4_race_rc_pro_175_cm_sezon_2009.html ATOMIC METRON XI http://allegro.pl/item877036445_super_narty_atomic_metron_xi_175_cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Moim zdaniem obie będą dla Ciebie za trudne i ciężkie do jazdy, ten Metron akurat bardzo szeroki i duży promień skretu a narta RC jest już dla nieco bardziej zaawansowanych, poszukałbym czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blankluk Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Moim zdaniem obie będą dla Ciebie za trudne i ciężkie do jazdy, ten Metron akurat bardzo szeroki i duży promień skretu a narta RC jest już dla nieco bardziej zaawansowanych, poszukałbym czegoś innego. a mozesz napisac jaka bylaby dla mnie najlepsza szerokosc i jaki najbardziej optymalny promień skretu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Szerokość pod butem 68-72 R14-16 i szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi