Prof.Woland Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ciekawe czy snieg jest w cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Ciekawe czy snieg jest w cenie??? Profesorze, Pan to akurat powinien wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2010 A co z ty kontaktem dla mnie na tą Istebną?? Namiary posyłam na PMa, a tu trochę danych: Kulig na wozach(1 wóz na 12 os) 190 zł Kapela góralska 2 godz. 600zł Nocleg za os 50 zł Śniadanie szwedzki bufet 15 zł Obiad 2 dania 25 zł Przerwa kawowa(kawa, herbata,woda mineralna, ciasto) 10 zł Kolacja(np. Indyk z grila z sosem żurawinowym, dodatki) 20 zł Prosiak(1 szt na ok 30 os) 900 zł Kwaśnica na świńskim ryju:D 5 zł Z tego co pamiętam to za 1 sanki wyrobiłam się w niecałe 2000 zł, z wszystkim, gorzołą...ect... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Jutro wracam z TH. Czy mam zabrac te kanape z pod Turrachbahnu w celu uzycia jej na Kuligu? Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Kanapa to frajer;) zabierz tą "lufę" co na niej leży:D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Jutro wracam z TH. Czy mam zabrac te kanape z pod Turrachbahnu w celu uzycia jej na Kuligu? Pozdrawiam wszystkich . Zabierz lepiej kanapę z pod Kornocka, najlepiej z całym Kornockiem, postawimy w miejscu Pilska, a im damy Pilsko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi