Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Istebna kwatery przy stoku

nav

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

pytanko:

Bardzo podabal mi sie wyciag kanapowy w Istebnej ZAGRON i chcialbym tam pojechac na kilka dni. Czy moze ktos z Was zna jakas kwatere w Istebnej gdzie mozna by bylo przenocowac i zalezy mi aby bylo to blisko stoku, na tyle blisko zeby mozna bylo piechota dojsc z kwatery na stok))

Wiadomo, ze czasami wyjezdzajac na kilka dni trafiamy na super kwatery i chetnie je polecimy wiec rrosze rowniez o inne propozycje kwater blisko stoku narciarskiego, o stopniu trudnosci podobnym do Zagronia:))))

dzieki i pozdro@LL

Przy samiutkim wyciągu;http://meteor.turystyka.pl/zagron-istebna,istebna.html#

niestety to nie najtańsza oferta,ale mieszkasz na stoku

Polecam za to ten hotel ;http://hotelszarotka.pl/index.htm

jakieś 500 metrów trzeba doczłapać

a może to jest nawet 666,66m

w każdym razie z pewnością więcej jak 500m

Edytowane przez MB
  • Like 1

Zerknąłem na Zagroń i widzę, że u nas zawsze muszą być "nasze standardy" cena za osobę 90 zł, za dwie osoby 180 zł, za cztery 360 zł. :(

niestety ... cena na miodowe 3 dni:) pary zakochanych:)) nawet nie ma w cenie mowy o wyciagu czyli skipas:( masakra .. wiec na wstepie mi to odpadlo:)

Bardzo blisko wyciągu trudno będzie coś znaleźć bo to co blisko to drogo , chyba że iglo zbudujesz :D:D mam namiar na dosyć tanią agroturystykę tylko ok 2,5 km trzeba dojechać

Iglo powiadasz? :))))) oby tyle sniegu bylo:))))) ale spoko ... bardzo prosze to podaj mi namiary na ta agroturystyke, jezeli ja polecasz to chetnie przemysle ta propozycje:)

dzieki

ps. i czekam na dalsze propozycje:)

W Istebnej jest dużo ludzi którzy wynajmują pokoje tylko większość jest bez wyżywienia i z cenami to też różnie bywa ta agroturystyka co poleciłem jest tania wyżywienie też niczego sobie pokoje z łazienkami też dosyć fajnie do dyspozycji też jest kuchnia , świetlica z tv , znajduje się 10 metrów od głównej drogi to i dojazd jest super w zimie :cool:

I do wyciągu masz 5 minut samochodem, jeden mniejszy sklepik 50m , market,stacja benzynowa pizzeria,pub 500 m

Edytowane przez staszek2323

Nav chciał coś blisko co by sie z buta dało doczołgać.

Na tej drodze od tartaku do Zagronia są też jakieś kwatery ,jakiś tam ośrodek wczasowy chyba jest nie duży.

Ponieważ nie jestem tym zainteresowany to nie mam bliższych namiarów.

Ale gdyby mi zależało to z pewnością zrobiłbym sobie już teraz wycieczkę do Istebnej.

no jak pieknie sie temat rozruszal :)))

OK dzieki za rady .. na poczatku tego roku jezdzilem codziennie przez 2 tygodnie do Istebnej wiec w zasadzie wiem, ze to jest wykonalne ... ale postanowilem w tym roku, z lenistwa, znalesc cos na miejscu i dlatego zalozylem ten temat z nadzieja ... ze ktos po prostu w poblizu juz byl i moze cos polecic:)))) w kazdym razie dzieki za wszystkie uwagi :)

Edytowane przez nav