nav Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Witam pytanko: Bardzo podabal mi sie wyciag kanapowy w Istebnej ZAGRON i chcialbym tam pojechac na kilka dni. Czy moze ktos z Was zna jakas kwatere w Istebnej gdzie mozna by bylo przenocowac i zalezy mi aby bylo to blisko stoku, na tyle blisko zeby mozna bylo piechota dojsc z kwatery na stok)) Wiadomo, ze czasami wyjezdzajac na kilka dni trafiamy na super kwatery i chetnie je polecimy wiec rrosze rowniez o inne propozycje kwater blisko stoku narciarskiego, o stopniu trudnosci podobnym do Zagronia:)))) dzieki i pozdro@LL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Przy samiutkim wyciągu;http://meteor.turystyka.pl/zagron-istebna,istebna.html# niestety to nie najtańsza oferta,ale mieszkasz na stoku Polecam za to ten hotel ;http://hotelszarotka.pl/index.htm jakieś 500 metrów trzeba doczłapać a może to jest nawet 666,66m w każdym razie z pewnością więcej jak 500m Edytowane 21 Listopad 2010 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nav Napisano 21 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 dzieki .. o tym przy stoku to czytalem i cena jest z kosmosu:) przynajmniej dla mnie bo jade z zona i 2 dzieci:))))) ale za ten 2 namiar dzieki aczkolwiek .... 666.66m )) to troche daleko:) ... czekam jeszcze na inne podpowiedzi:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2010 Zerknąłem na Zagroń i widzę, że u nas zawsze muszą być "nasze standardy" cena za osobę 90 zł, za dwie osoby 180 zł, za cztery 360 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nav Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Zerknąłem na Zagroń i widzę, że u nas zawsze muszą być "nasze standardy" cena za osobę 90 zł, za dwie osoby 180 zł, za cztery 360 zł. niestety ... cena na miodowe 3 dni:) pary zakochanych:)) nawet nie ma w cenie mowy o wyciagu czyli skipas:( masakra .. wiec na wstepie mi to odpadlo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Bardzo blisko wyciągu trudno będzie coś znaleźć bo to co blisko to drogo , chyba że iglo zbudujesz :D mam namiar na dosyć tanią agroturystykę tylko ok 2,5 km trzeba dojechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nav Napisano 22 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Bardzo blisko wyciągu trudno będzie coś znaleźć bo to co blisko to drogo , chyba że iglo zbudujesz :D mam namiar na dosyć tanią agroturystykę tylko ok 2,5 km trzeba dojechać Iglo powiadasz? )))) oby tyle sniegu bylo:))))) ale spoko ... bardzo prosze to podaj mi namiary na ta agroturystyke, jezeli ja polecasz to chetnie przemysle ta propozycje:) dzieki ps. i czekam na dalsze propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Iglo powiadasz? )))) oby tyle sniegu bylo:))))) ale spoko ... bardzo prosze to podaj mi namiary na ta agroturystyke, jezeli ja polecasz to chetnie przemysle ta propozycje:) dzieki ps. i czekam na dalsze propozycje:) U Bacy państwo Markwica tel 338556345 kom 511295285 mieszkamy u nich na obozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nav Napisano 24 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 ups ... cos cisza ostatnio:)))) nikt inny nie ma do zaproponowania kwater przy tym stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 Skoro nie ma więcej propozycji,to bym się wybrał na wycieczkę z Katowic do Istebnej. Pojeździł popytał i poszukał na miejscu. Wiem,że w dobie internetu to brzmi dziwnie,ale z Katowic to "rzut beretem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 (edytowane) W Istebnej jest dużo ludzi którzy wynajmują pokoje tylko większość jest bez wyżywienia i z cenami to też różnie bywa ta agroturystyka co poleciłem jest tania wyżywienie też niczego sobie pokoje z łazienkami też dosyć fajnie do dyspozycji też jest kuchnia , świetlica z tv , znajduje się 10 metrów od głównej drogi to i dojazd jest super w zimie I do wyciągu masz 5 minut samochodem, jeden mniejszy sklepik 50m , market,stacja benzynowa pizzeria,pub 500 m Edytowane 24 Listopad 2010 przez staszek2323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 Nav chciał coś blisko co by sie z buta dało doczołgać. Na tej drodze od tartaku do Zagronia są też jakieś kwatery ,jakiś tam ośrodek wczasowy chyba jest nie duży. Ponieważ nie jestem tym zainteresowany to nie mam bliższych namiarów. Ale gdyby mi zależało to z pewnością zrobiłbym sobie już teraz wycieczkę do Istebnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 Istebna fajny stok na początek sezonu, ale często ilość ludzi na stoku jest większa od ilości metrów kwadratowych trasy. Do tego kolejka do kolejki na 20-25min stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 w zeszłym sezonie byłem tam ze 20 razy i było całkiem przyjemnie i bez jakiegoś masakrycznego tłoku może dlatego że jeździłem w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nav Napisano 25 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2010 (edytowane) no jak pieknie sie temat rozruszal )) OK dzieki za rady .. na poczatku tego roku jezdzilem codziennie przez 2 tygodnie do Istebnej wiec w zasadzie wiem, ze to jest wykonalne ... ale postanowilem w tym roku, z lenistwa, znalesc cos na miejscu i dlatego zalozylem ten temat z nadzieja ... ze ktos po prostu w poblizu juz byl i moze cos polecic:)))) w kazdym razie dzieki za wszystkie uwagi Edytowane 29 Listopad 2010 przez nav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi