Przemo_ski Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 24 lutego 2011 - ZMIANA LOKALIZACJI! Stało się! Brak śniegu na Kasprowym Wierchu ponownie pokrzyżował plany przy organizacji zawodów. Czy to oznacza, że zawody ponownie zostaną odwołane? Nic podobnego! Tym razem nie damy się i zorganizujemy zjazd w miejscu, w którym warunki są bardziej sprzyjające – po słowackiej części Tatr, w Tatrzańskiej Łomnicy. Zmianie nie ulegają eliminacje. W sobotni wieczór spotykamy się na Polanie Szymoszkowej. W finale wystąpi tylko 300 najszybszych narciarzy i snowboardzistów, zatem jest o co walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 Trzeba będzie w eliminacjach dobrze pojachać żeby w ogóle w finale wystąpić... no ale bądźmy optymistami. Ja już jutro o 5 rano wyjeżdżam, żeby zaliczyć jeszcze jedne zawody, także do zobaczenia w sobotę Myślę, że na jakiegoś afterka się zgadamy w trakcie eliminacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojzaj Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Wyjazd na red bull Witam Wyjeżdżam jutro o 10 rana z Jastrzębia jeżeli są chętni moge zabrać 2 osoby pisać na maila zajac.iw@onet.eu i podać nr telefonu wieczorem oddzwonie bo musze jeszcze dziś pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Trzeba będzie w eliminacjach dobrze pojachać żeby w ogóle w finale wystąpić... no ale bądźmy optymistami. Ja już jutro o 5 rano wyjeżdżam, żeby zaliczyć jeszcze jedne zawody, także do zobaczenia w sobotę Myślę, że na jakiegoś afterka się zgadamy w trakcie eliminacji. jak najbardziej:) choc jeśli na Słowację pojedziemy (mam nadzieję wszyscy się załapią na finał) to noc może byc naprawdę krótka.. ale dmy rade:D ja do zakopanego jadę już dziś wieczorem, bede się aklimatyzował a mnie rozpoznacie po kasku Bode Millera, naklejki skionline na nim są też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 jak najbardziej:) (mam nadzieję wszyscy się załapią na finał) Z moim konkursowym stażem narciarskim to będzie niezły fuks a tak po za tym to wszystkim wam życzę dotarcia do finału to na wypadek jakbyśmy się nie spotkali :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Wszystkim nam i sobie również ja właśnie wychodzę z domu i ruszam w strone Zakopanego, sprzęt gotowy i nasmarowany! do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Jakim smarem posmarowałeś narty na eliminacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Hydrocarbonem smarował z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Tylko którym ? Prognozują że jutro o 18 ma być ok -11 ale ma padać lekki śnieg więc może być tylko -5 . Jaki smar ma dobrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Buty posmarowane świeczką nocleg załatwiony spakowani kibice jadą ze mną nic tylko trzymać kciuki pozdrawiam ps. Boogie a ty nie w Austrii ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Buty posmarowane świeczką nocleg załatwiony spakowani kibice jadą ze mną nic tylko trzymać kciuki pozdrawiam ps. Boogie a ty nie w Austrii ?? Trzymam i nie puszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 jade jutro o 7 rano:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Jeszcze mała podpowiedź. Żeby śnieg się nie kleił do butów można je popsikać magicznym preparatem "PLAK" do desek rozdzielczych w samochodach;) Powodzenia:D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Jeszcze mała podpowiedź. Żeby śnieg się nie kleił do butów można je popsikać magicznym preparatem "PLAK" do desek rozdzielczych w samochodach;) Powodzenia:D eh no nie mam w aucie:) ale przejadę przez jakąs stację i psiknę na próbe hehe.. Rossi, posmarowałem hydrocarbonem fioletowym SWIX'a przedział od -2 do -8 więc powinno siąśc:) p.s. ja już w Zako, przy Krupówkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 eh no nie mam w aucie:) ale przejadę przez jakąs stację i psiknę na próbe hehe.. Rossi, posmarowałem hydrocarbonem fioletowym SWIX'a przedział od -2 do -8 więc powinno siąśc:) p.s. ja już w Zako, przy Krupówkach:D Przestań z tym plack-iem chyba że bezwonny . Weź zwykły sprey akqua do butów tylko bezbarwny albo przetrzyj wazeliną . Ja też uważam że jutro będzie -5 stopni i minimalnie świeżego śniegu śniegu. W razie załamania pogody powinni mieć w wypożyczalni maszynę do konserwacji . Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Powodzenia dla wszystkich forumowiczów. Na pewno jedno miejsce będzie wolne, ja niestety musiałem zostać w domu, także moje ktos zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 i po eliminacjach jutro relacja ale niezła masakra była :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) i po eliminacjach jutro relacja ale niezła masakra była :eek: Widziałem jak masakrowałeś . Jak zakwalifikowałeś się ? A co z Smiths23 , Wojzaj , Efcia_ i innymi ? Dostali się na eliminacje ? Jak wypadli ? Dlaczego nie piszeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeee:mad: Tutaj fajny LInk do krechy Edytowane 26 Luty 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 niewim jak to możliwe ale dostałem sie do finału czy na niego pojade niewiem nabawiłem sie kontuzji kolana zobacze rano co bedzie narazie boli a jak do tego doszło napisze jutro bo dzisiaj trzeba już spać jutro 4:30 wtajemy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 (edytowane) niewim jak to możliwe ale dostałem sie do finału czy na niego pojade niewiem nabawiłem sie kontuzji kolana zobacze rano co bedzie narazie boli a jak do tego doszło napisze jutro bo dzisiaj trzeba już spać jutro 4:30 wtajemy pozdrawiam Gratuluję . Ale olej zawody jak kolano boli . Zdrowie najważniejsze a zawodów jeszcze będzie dużo . Dobrej nocki życzę . Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 26 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 niewim jak to możliwe ale dostałem sie do finału czy na niego pojade niewiem nabawiłem sie kontuzji kolana zobacze rano co bedzie narazie boli a jak do tego doszło napisze jutro bo dzisiaj trzeba już spać jutro 4:30 wtajemy pozdrawiam i elegancko! ja niestety zapie.. bieg na starcie, o mało nie wypadłem z trasy ale poszedłem za wszystkimi i też jutro jadę! efcia też leci bo poszła najlepiej, ja mam jakas lekka grypę ale i tak jutro pędze.. oby pogoda dopisała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 i elegancko! ja niestety zapie.. bieg na starcie, o mało nie wypadłem z trasy ale poszedłem za wszystkimi i też jutro jadę! efcia też leci bo poszła najlepiej, ja mam jakas lekka grypę ale i tak jutro pędze.. oby pogoda dopisała:) Gratulacje . Czyli pół pucharu już mamy . Jutro reszta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnik Napisano 26 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2011 Hej Wszystkim, Czy ktos wie o ktorej trzeba byc w Tatrzanskiej aby zdazyc na final?? Czy zbiorka w zakopanem jest obowiazkowa?? Pozdrowienia qnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Michał Kusak z Kościeliska koło Zakopanego wygrał zjazd na krechę w Łomnicy na Słowacji. Pokonanie pięciu kilometrów trasy i prawie 850 metrów różnicy wzniesień zajęło mu niespełna dwie minuty. Trasa wiodła ze Skalnego Stawu do Tatrzańskiej Łomnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 27 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2011 Ciekawe jak wypadli nasi koledzy z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi