PunTomas Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) ...entuzjastów narciarstwa, bez względu na wiek, płeć, poglądy polityczne tudzież przynależność gatunkową... A ponieważ "...na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy..." pozdrawiam koleżeństwo u progu nowego roku 2011. Mam na imię Tomek, mieszkam w Warszawie; swoją przygodę z nartami rozpocząłem niedawno, bo dopiero w seonie 2008/2009 - czyli będąc już w wieku "nie pierwszej giętkości" - niestety wcześniej, z powodów psycho-fizyczno-zdrowotnych - nawet nie miałem co myśleć o nartach - ale ponoć ( na szczęście ) lepiej późno, niż wcale... Na moje pierwsze "wyczyny naukowe" na nartach - zapuśćmy zasłonę milczenia bo nie ma się czym "chwalić", natomiast dzięki moim fantastycznym kolegom i instruktorom ( PZN ) doszło do tego, że "najarałem się" niemożebnie na jazdę na nartach, i "co gorsza" , nachodzi mnie straszna ochota, żeby to było coś lepszego niż "przeciętny turysta z nizin"... ;-) Tak więc ochota i ambicje są przeogromne, oczywiście jest jeszcze masa do nauki, ale tym się nie przejmuję - aby tylko zdrowie było... Życząc i Wam i sobie wszystkiego nalepszego, jeszcze raz witam, i miejmy nadzieję, że będzie mi tu dobrze... Edytowane 3 Styczeń 2011 przez PunTomas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witaj Powodzenia na stoku. Dzięki za życzenia, tobie też życzę wszystkiego dobrego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witamy w gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witam serdecznie i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Vitay! Lepiej późno niż wcale! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 (edytowane) .....- aby tylko zdrowie było... I to jest najważniejsze:rolleyes: Witaj:) Edytowane 3 Styczeń 2011 przez SB Darku pamiętaj że te nawiasiki jak są pootwierane, to i pozamykane muszę być :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 No normalnie nie ma się do czego przyczepić, profil wypełniony, powitanie oficjalne... no nie ma:) Więc pozostaje mi tylko powiedzieć: WITAJ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Hej Narciarzu z Nizin. Narciarz z Nizin Pozdrawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi