Narty - skionline.pl
Jump to content

No i kicha

JG77

Recommended Posts

jorguś nie martw się w gliwicach i tak nie ma gdzie jeździć, a prognoza na góry nie jest aż taka zła. Więc jak na mój gust trasy wytrzymają a od 19 wraca zima. Przynajmniej będą mieli wode do nasnieżania:d

A przynajmniej tłoku na wyciągach nie ma:) Wiem marne pocieszenie.

Edited by przemo_narciarz
uzupełnienie

Witam Wszystkich i aż mi przykro o tym pisać ale z jazdy nici.Warunków niestety brak z powodu odwilży i pół zimy przepadło .A...tak sobie kontenpluję bo żal mi za prawdziwą zimą

Bedzie zima, juz niebawem:cool: Co Wy wszyscy tak pesymistycznie piszecie.

Ktos moze wskazac serwis pogodowy co sprawdza sie więcej jak na 3-4 dni do przodu ???? ja takiego nie znam..

Dzięki na tej Raczy nie wygląda tak źle z tmp.a wie ktoś może czy Racza jeszcze działa,byłem ostatnio ze 2 lata temu i aż przykro było patrzeć nikoguśko ,wyciągi powyłączane,czynna tylko 1 trasa ,ugory .W moim przekonaniu chyliło się to ku upadkowi a było to po wprowadzeniu Euro .Jak się wydźwignęli to super bo daleko nie mam to nie raz zahaczę

http://www.accuweather.com/en-us/pl/

prosze bardzo

Raczej rzadko sie myla. Na przyklad ostatnia odwilz przewidzieli 2 tygodnie wczesniej (co mie wcale nie cieszy bo bede chcial ponartowac miedzy 15 a 24 stycznia)

P.S a korzystajac z okazji witam wszystkich forumowiczow :P

ja też od kilku lat korzystam z accuweather i bardzo sobie chwalę ...

:Dtzn ? jaką zapodajesz pogode ? ;) na przyszły tydzień

+25... :eek::P

Ale jak mnie tak coś chrupie w kręgosłupie,to tak ciepło będzie do 18 -19 stycznia,później ochłodzenie,ale raczej w okolicy zera.Mrozu nie wyczuwam...

Jest szansa,że w wyższych partiach gór,podsumowując, coś tam dosypie.

Rozumiem że po prognozę 100% to do Trwam;)

Bo to prognoza spokoju ducha wiernych - będą pogodni i wierni... ;)

+25... :eek::P

Ale jak mnie tak coś chrupie w kręgosłupie,to tak ciepło będzie do 18 -19 stycznia,później ochłodzenie,ale raczej w okolicy zera.Mrozu nie wyczuwam...

Jest szansa,że w wyższych partiach gór,podsumowując, coś tam dosypie.

idziesz po bandzie;) obys czasem sie mylił ;)

to czemu ja mam codziennie -1 wokól domu;) a w górach na stokach Romanki jest -2 w nocy..

idziesz po bandzie;) obys czasem sie mylił ;)

to czemu ja mam codziennie -1 wokól domu;) a w górach na stokach Romanki jest -2 w nocy..

Niestety tylko w nocy. :o

Dzień pustoszy stoki i jak na razie nic nie zapowiada poprawy.

Wczoraj przejrzałem kamerki i nawet na Żarze czy Nowej Osadzie już to blado wygląda.Chyba wędki wyciągnę... ;):P

Niestety tylko w nocy. :o

Dzień pustoszy stoki i jak na razie nic nie zapowiada poprawy.

Wczoraj przejrzałem kamerki i nawet na Żarze czy Nowej Osadzie już to blado wygląda.Chyba wędki wyciągnę... ;):P

widziałm wczoraj u mnie na rzece, dwoch wedkarzy w wodorach ;) a pamietam 4 lata temu po rzece na łyzwach sie jeździło, w drodze do pracy temp miałam około +4 - zerwał się wiatr, temp spadła, myslę ze będzie podał deszcz moze nawet ze sniegiem, gorasza sparwa na weekend nawet +10 - ja mam jednak przeczucie ze pogoda się zmieni po weekendzie... bedzie zimno i śnieg zacznie sypać. Co do wedkowania, jest to również fajny nazwe to sport. Bo złowionych przez siebie ryb nie jadam - jakoś mi szkoda:o

widziałm wczoraj u mnie na rzece, dwoch wedkarzy w wodorach ;) a pamietam 4 lata temu po rzece na łyzwach sie jeździło, w drodze do pracy temp miałam około +4 - zerwał się wiatr, temp spadła, myslę ze będzie podał deszcz moze nawet ze sniegiem, gorasza sparwa na weekend nawet +10 - ja mam jednak przeczucie ze pogoda się zmieni po weekendzie... bedzie zimno i śnieg zacznie sypać. Co do wedkowania, jest to również fajny nazwe to sport. Bo złowionych przez siebie ryb nie jadam - jakoś mi szkoda:o

To masz tak jak ja - też prawie wszystkie wypuszczam,żal mi je zabijać. :o

Weekend masakra,ale za to na mniej uczęszczanych stokach,gdzie jeszcze zostanie płatek śniegu,będzie szansa na jazdę bez kolejek. :rolleyes:

Oby twoja prognoza się sprawdziła! ;)

PS.Mój kolega twierdzi,że nie są to wodery tylko wodorki... :P

To masz tak jak ja - też prawie wszystkie wypuszczam,żal mi je zabijać. :o

Weekend masakra,ale za to na mniej uczęszczanych stokach,gdzie jeszcze zostanie płatek śniegu,będzie szansa na jazdę bez kolejek. :rolleyes:

Oby twoja prognoza się sprawdziła! ;)

PS.Mój kolega twierdzi,że nie są to wodery tylko wodorki... :P

chcesz pojeździć bez kolejek to teraz jest najlepszy czas wszyscy myślą że niema śniegu na trasach a tu jest całkiem nieźle np. poniedziałek i wtorek na wieczór jeździłem na Pracicy warunki rewelka a ludzi może 10szt. w 2 godziny się skatowałem :D

pozdrawiam