JG77 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Witam Wszystkich i aż mi przykro o tym pisać ale z jazdy nici.Warunków niestety brak z powodu odwilży i pół zimy przepadło .A...tak sobie kontenpluję bo żal mi za prawdziwą zimą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) jorguś nie martw się w gliwicach i tak nie ma gdzie jeździć, a prognoza na góry nie jest aż taka zła. Więc jak na mój gust trasy wytrzymają a od 19 wraca zima. Przynajmniej będą mieli wode do nasnieżania:d A przynajmniej tłoku na wyciągach nie ma:) Wiem marne pocieszenie. Edited January 11, 2011 by przemo_narciarz uzupełnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Witam Wszystkich i aż mi przykro o tym pisać ale z jazdy nici.Warunków niestety brak z powodu odwilży i pół zimy przepadło .A...tak sobie kontenpluję bo żal mi za prawdziwą zimą Bedzie zima, juz niebawem:cool: Co Wy wszyscy tak pesymistycznie piszecie. Ktos moze wskazac serwis pogodowy co sprawdza sie więcej jak na 3-4 dni do przodu ???? ja takiego nie znam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) http://www.snow-forecast.com/resorts/VelkaRaca-Oscadnica/6day/mid no i masz na skionline dla porównania http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=287 Edited January 11, 2011 by przemo_narciarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naczos Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 http://www.accuweather.com/en-us/pl/ prosze bardzo Raczej rzadko sie myla. Na przyklad ostatnia odwilz przewidzieli 2 tygodnie wczesniej (co mie wcale nie cieszy bo bede chcial ponartowac miedzy 15 a 24 stycznia) P.S a korzystajac z okazji witam wszystkich forumowiczow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 (edited) ... Ktos moze wskazac serwis pogodowy co sprawdza sie więcej jak na 3-4 dni do przodu ???? ja takiego nie znam.. Moje przeczucie... na razie się sprawdza! Edited January 11, 2011 by johnny_narciarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ja dzisiaj na TVN słyszałem że zimy do końca stycznia nie widać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ja dzisiaj na TVN słyszałem że zimy do końca stycznia nie widać TVN ma strawdzalność 99% dlatego im warto ufać 99% jak sprawdzają termometr w studio:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Zakład ? ze zima wraca w przyszłym tygodniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Ja dzisiaj na TVN słyszałem że zimy do końca stycznia nie widać sorry...nie daje wiary w Tusk Vision Network Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JG77 Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 Dzięki na tej Raczy nie wygląda tak źle z tmp.a wie ktoś może czy Racza jeszcze działa,byłem ostatnio ze 2 lata temu i aż przykro było patrzeć nikoguśko ,wyciągi powyłączane,czynna tylko 1 trasa ,ugory .W moim przekonaniu chyliło się to ku upadkowi a było to po wprowadzeniu Euro .Jak się wydźwignęli to super bo daleko nie mam to nie raz zahaczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Byłem w czwartek i w niedziele śniegu jest dużo. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11871 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Moje przeczucie... na razie się sprawdza! :Dtzn ? jaką zapodajesz pogode ? na przyszły tydzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mała_mi Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 http://www.accuweather.com/en-us/pl/ prosze bardzo Raczej rzadko sie myla. Na przyklad ostatnia odwilz przewidzieli 2 tygodnie wczesniej (co mie wcale nie cieszy bo bede chcial ponartowac miedzy 15 a 24 stycznia) P.S a korzystajac z okazji witam wszystkich forumowiczow ja też od kilku lat korzystam z accuweather i bardzo sobie chwalę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 sorry...nie daje wiary w Tusk Vision Network Rozumiem że po prognozę 100% to do Trwam;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Rozumiem że po prognozę 100% to do Trwam;) nie koniecznie, wystarczy na jakis portal taki od pogody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SB Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 nie koniecznie, wystarczy na jakis portal taki od pogody Ojciec/towarzysz T. ma wszędzie udziały:p;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mała_mi Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Bedzie zima, juz niebawem:cool: Co Wy wszyscy tak pesymistycznie piszecie. Ktos moze wskazac serwis pogodowy co sprawdza sie więcej jak na 3-4 dni do przodu ???? ja takiego nie znam.. http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=862 daj znać czy dobrze wróżą ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 :Dtzn ? jaką zapodajesz pogode ? na przyszły tydzień +25... :eek: Ale jak mnie tak coś chrupie w kręgosłupie,to tak ciepło będzie do 18 -19 stycznia,później ochłodzenie,ale raczej w okolicy zera.Mrozu nie wyczuwam... Jest szansa,że w wyższych partiach gór,podsumowując, coś tam dosypie. Rozumiem że po prognozę 100% to do Trwam;) Bo to prognoza spokoju ducha wiernych - będą pogodni i wierni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 +25... :eek: Ale jak mnie tak coś chrupie w kręgosłupie,to tak ciepło będzie do 18 -19 stycznia,później ochłodzenie,ale raczej w okolicy zera.Mrozu nie wyczuwam... Jest szansa,że w wyższych partiach gór,podsumowując, coś tam dosypie. idziesz po bandzie;) obys czasem sie mylił to czemu ja mam codziennie -1 wokól domu;) a w górach na stokach Romanki jest -2 w nocy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 idziesz po bandzie;) obys czasem sie mylił to czemu ja mam codziennie -1 wokól domu;) a w górach na stokach Romanki jest -2 w nocy.. Niestety tylko w nocy. Dzień pustoszy stoki i jak na razie nic nie zapowiada poprawy. Wczoraj przejrzałem kamerki i nawet na Żarze czy Nowej Osadzie już to blado wygląda.Chyba wędki wyciągnę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewa78 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Niestety tylko w nocy. Dzień pustoszy stoki i jak na razie nic nie zapowiada poprawy. Wczoraj przejrzałem kamerki i nawet na Żarze czy Nowej Osadzie już to blado wygląda.Chyba wędki wyciągnę... widziałm wczoraj u mnie na rzece, dwoch wedkarzy w wodorach a pamietam 4 lata temu po rzece na łyzwach sie jeździło, w drodze do pracy temp miałam około +4 - zerwał się wiatr, temp spadła, myslę ze będzie podał deszcz moze nawet ze sniegiem, gorasza sparwa na weekend nawet +10 - ja mam jednak przeczucie ze pogoda się zmieni po weekendzie... bedzie zimno i śnieg zacznie sypać. Co do wedkowania, jest to również fajny nazwe to sport. Bo złowionych przez siebie ryb nie jadam - jakoś mi szkoda:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaka Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 No niestety nie nastraja to zbyt optymistycznie http://www.sat24.com/pl?ir=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_narciarz Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 widziałm wczoraj u mnie na rzece, dwoch wedkarzy w wodorach a pamietam 4 lata temu po rzece na łyzwach sie jeździło, w drodze do pracy temp miałam około +4 - zerwał się wiatr, temp spadła, myslę ze będzie podał deszcz moze nawet ze sniegiem, gorasza sparwa na weekend nawet +10 - ja mam jednak przeczucie ze pogoda się zmieni po weekendzie... bedzie zimno i śnieg zacznie sypać. Co do wedkowania, jest to również fajny nazwe to sport. Bo złowionych przez siebie ryb nie jadam - jakoś mi szkoda:o To masz tak jak ja - też prawie wszystkie wypuszczam,żal mi je zabijać. Weekend masakra,ale za to na mniej uczęszczanych stokach,gdzie jeszcze zostanie płatek śniegu,będzie szansa na jazdę bez kolejek. Oby twoja prognoza się sprawdziła! PS.Mój kolega twierdzi,że nie są to wodery tylko wodorki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nurek1974 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 To masz tak jak ja - też prawie wszystkie wypuszczam,żal mi je zabijać. Weekend masakra,ale za to na mniej uczęszczanych stokach,gdzie jeszcze zostanie płatek śniegu,będzie szansa na jazdę bez kolejek. Oby twoja prognoza się sprawdziła! PS.Mój kolega twierdzi,że nie są to wodery tylko wodorki... chcesz pojeździć bez kolejek to teraz jest najlepszy czas wszyscy myślą że niema śniegu na trasach a tu jest całkiem nieźle np. poniedziałek i wtorek na wieczór jeździłem na Pracicy warunki rewelka a ludzi może 10szt. w 2 godziny się skatowałem pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts