JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Tu akurat myślałem, że to skrót od bielskich rejestracji A głównie chodziło mi o to czy jesteś jednym z założycieli Skionline To teraz popatrz w lewo i poszukaj daty pod moim avatarem. Potem odszukaj daty pod avatarem SB i porównaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Hehe:D Prawa ręka Wszechmocnego Wielkiego Admina:D Jaka prawa! A co Bończa to lewa? Przecież się obrazi A co sie stanie jak będzie trzeci Mod :D :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A co sie stanie jak będzie trzeci Mod :D :eek: Watpie zeby ktos probowal nim zostac, no chyba ze nie bedzie studiowal historii tych poprzednich 3'cich, czy czwartych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Jaka prawa! A co Bończa to lewa? Przecież się obrazi A co sie stanie jak będzie trzeci Mod :D :eek: Śmiertelnie obrażony Wtedy to już będą nami dzieci straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Wtedy to już będą nami dzieci straszyć Ha, ha przecież już trzeci był... :eek::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A to powiem Ci mało tego:rolleyes:, na innych forach jeszcze o mnie piszą, znaczy są to wpisy takie: "PROSĘ PANIIIII, A ON MNIE POPCHNOŁŁŁŁŁŁ, BUUUUUU......BBBBUUUUUU...." :D:D Trafiłeś na posty... Misalczewskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Widzę JC, że ty jesteś pierwszym, nie popatrzyłem na to wcześniej. Z reguły jak czytam posty z forum, to odpowiedzi SB odbiegają od innych np Twoich JC,czy Johny_Narciarza, cały czas się Tam przechwala, za co inny mu na "swój sposób dziękują", może SB myśli, że jest Brusem Wszechmogącym Trudno powiedzieć, ale od tego jest to forum - każdy wyraża swoje opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A to powiem Ci mało tego:rolleyes:, na innych forach jeszcze o mnie piszą, znaczy są to wpisy takie: "PROSĘ PANIIIII, A ON MNIE POPCHNOŁŁŁŁŁŁ, BUUUUUU......BBBBUUUUUU...." :D:D Chwalipięta NIE MÓWIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Trafiłeś na posty... Misalczewskiego? johnny_narciarz - Tobie to medal przyznam za opis szczyrku i stożka, a także zdjęcia z bajkowego kasprowego. Jednym słowem - out standing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Oj SB nie ładnie!:eek: Tak łamać polszczyznę Patrzajcie: 600 jak sami to zaóważyliście, a to że i dalej góralskiej mętalności- c http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=13331&postcount=5 To drugie to się chyba mentalność pisze:D A sie nam pan SB poprawił od 2006 roku, teraz nie pisze taką piękną polszczyzną Pewnie jakiś przyspieszony kurs ortograficzny wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Masz w 100% rację! To jest prywatne forum osoby z Bielska-Białej Teatr jednego aktora , niech muzyka gra i huczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Oj SB nie ładnie!:eek: Tak łamać polszczyznę Patrzajcie: i dalej http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=13331&postcount=5 To drugie to się chyba mentalność pisze:D A sie nam pan SB poprawił od 2006 roku, teraz nie pisze taką piękną polszczyzną Pewnie jakiś przyspieszony kurs ortograficzny wziął A Ty jeszcze na takie numery dajesz się nabrać... :D Widać mało wczytałeś się w forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A sie nam pan SB poprawił od 2006 roku, teraz nie pisze taką piękną polszczyzną Pewnie jakiś przyspieszony kurs ortograficzny wziął Nie, nie, to jest w moim przypadku nie do ogarnięcia:D, już nie takie profesory mądre były co się im zdawało że dadzą radę i wymiękli:D, po prostu od jakiegoś czasu używam Mozilli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 A Ty jeszcze na takie numery dajesz się nabrać... :D Widać mało wczytałeś się w forum Zgooglowanie frazy SB skionline daje sporo wyników:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 OK ale dopiero pod koniec lutego - 12 jadę na tydzień do Val Gardeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 (edytowane) ……………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 jak odpowiedziec w tym dziale?? http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=3461 jest tylko opcja dziekuje a nie ma iodpowiedzi... To forum zawiera tematy i posty ze starego forum skionline, to forum jest zamknięte. Temat bardzo stary więc nie bardzo wypada go odkopywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi