MB Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 W SzCyrku też tak będzie. Po manifestacji oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 W SzCyrku też tak będzie. Po manifestacji oczywiście. Jaki SzCyrk? Toż to Kasprowy jak 2x2 Widzisz przecież Gąsienicową, Świnica z tyłu itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Noc w Sodzie może być też widowiskowa - Ortler w gwiazdach ale extra;) pieknie:) zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Aż człowieka nosi jak patrzy na te zdjęcia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Pobyt w Soldzie zakończony. Wspaniały ośrodek dla szukających spokoju, wspaniale przygotowanych tras i świetnych warunków śniegowych. Piszę śniegowych ponieważ wyciągi wywożą narciarzy do wysokości 3250 m. Tras narciarskich nie jest tu zbyt wiele ok 40 km, ale ośrodek zasługuje na uwagę m.in. tym, że w nawet w sezonie na trasach jest pusto! Teraz jest w ... , a jutro w ... gdzie zdradzę później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Pobyt w Soldzie zakończony. Wspaniały ośrodek dla szukających spokoju, wspaniale przygotowanych tras i świetnych warunków śniegowych. Piszę śniegowych ponieważ wyciągi wywożą narciarzy do wysokości 3250 m. Tras narciarskich nie jest tu zbyt wiele ok 40 km. Ale ośrodek zasługuje na uwagę m.in. tym, że w nawet w sezonie na trasach jest pusto! Znam takiego jednego co,będzie ciągnął tam jak mucha do g.wna.:D:D I ja sam nie mam nic przeciw temu aby obrać ten kierunek,na rozpoczęcie następnego sezonu. Ośrodek położony wysoko powinni więc wcześnie zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ośrodek położony wysoko powinni więc wcześnie zaczynać. Ośrodek otwierają na przełomie października i listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ośrodek otwierają na przełomie października i listopada. Spróbuj się dowiedzieć co jest otwarte na start sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Pozdrowienia z Ga-Pa JC dzwonił do SB a jako,że ten drugi jest w trasie to; Zostałem upoważniony do przekazania wszystkim forumowiczom pozdrowień od JC. Jacek jest w tej chwili na trasie Mens Downhil w Garmisch-Partenkirchen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 JC dzwonił do SB a jako,że ten drugi jest w trasie to; Zostałem upoważniony do przekazania wszystkim forumowiczom pozdrowień od JC. Jacek jest w tej chwili na trasie Mens Downhil w Garmisch-Partenkirchen. który ma numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ja już wiem gdzie kolega jest . Teraz : ....w Garmisch-Partenkirchen jutro .....w Garmisch-Partenkirchen. Zazdroszczę koledze . nie trafiłeś! Ach ten SB wszystko wypaple To ja A to nowy Mistrz Świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ach ten SB wszystko wypaple I jeszcze innych (nieświadomych) w to wciąga.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 (edytowane) Dzwoni JC i pyta mnie czy wiem gdzie On jest a ja na to że wiem, że na dyskotece:D Ach ten SB wszystko wypaple Trzeba było uciszyć ten jazgot w koło Ciebie, to byś słyszał co mówię Oj nie wszystko wypapla...nie wszystko...;) Edytowane 12 Luty 2011 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Pobyt w Soldzie zakończony. Wspaniały ośrodek dla szukających spokoju, wspaniale przygotowanych tras i świetnych warunków śniegowych. Piszę śniegowych ponieważ wyciągi wywożą narciarzy do wysokości 3250 m. Tras narciarskich nie jest tu zbyt wiele ok 40 km, ale ośrodek zasługuje na uwagę m.in. tym, że w nawet w sezonie na trasach jest pusto! Widoki cudowne! Wygląda to bardzo zachęcająco,może się tam wybiorę w ramach podróży z powodu wyjątkowej okazji. 40 km tras to jak dla mnie zupełnie wystarczy,bo przy większej to chyba by mi odj... Dżej Sii,czekam na kolejne relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Widoki cudowne! Wygląda to bardzo zachęcająco,może się tam wybiorę w ramach podróży z powodu wyjątkowej okazji. 40 km tras to jak dla mnie zupełnie wystarczy,bo przy większej to chyba by mi odj... Dżej Sii,czekam na kolejne relacje! dżony teraz Ty? Okazji.......rozumiem ze chodzi ci o rozpoczęcie 20 sezonu narciarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 dżony teraz Ty? Okazji....... Przyszedł na mnie czas... wolności się pozbawić. :eek: rozumiem ze chodzi ci o rozpoczęcie 20 sezonu narciarskiego? Powiało pesymizmem... :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Przyszedł na mnie czas... wolności się pozbawić. :eek: Powiało pesymizmem... :eek: to już pojeździles sam na ryby tyle Ci powiem na narty moze jeszcze ale o rybach to ty se już zapomnij :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 to już pojeździles sam na ryby tyle Ci powiem na narty moze jeszcze ale o rybach to ty se już zapomnij :D Teraz to powiało pesymizmem... Nie ma opcji,żebym na rybki nie pojechał,już opłaciłem kartę. Oczywiście nartki też nie pójdą w kąt. Jak nie wydarzy się jakaś katastrofa,to przyszły sezon powinien być dość wypasiony. Choć z moim szczęściem... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Trentino - Val di Fiemme, Val di Fassa Z Ga-Pa ponownie obrałem kierunek na południe. Tym razem wylądowałem w Trentino, a dokładnie w Val di Fiemme i Val di Fassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Nawigacja Ci się popsuła? Nie umiesz trafić do domu?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Z Ga-Pa ponownie obrałem kierunek na południe. Tym razem wylądowałem w Trentino, a dokładnie w Val di Fiemme i Val di Fassa. W Val Gardena są "nasi":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 W Val Gardena są "nasi":) No to dzisiaj nie mają specjalnie dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Suden/Solda zdjęcia Na stronie zamieściłem kilka ujęć kameralnej Soldy lub Sulden jak kto woli Sulden / Solda galeria: http://www.skionline.pl/stacje/?co=galerie&g_rodzaj=stacje&g_co=galeria&g_id=750&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi