ts221 Napisano 5 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Chodzi o to, żeby takie regulacje były zawarte w cenniku, a nie próbowac: "co na to obsługa". Bo jeden miły pan przepusci dziecko razem z Toba przez kołowrotek, a drugi narobi Ci wstydu i odeśle do kasy. jest to uregulowane w cenniku i niestety dzieci do 6 roku mogą liczyć co najwyżej na ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 W dniu kobiet za 1 zł Przy okazji rozmowy z kolegą Nurek o maszynie treningowej zobaczyłem promocję w Ski Centrum Czarny Groń . UWAGA UWAGA !!! Zapraszamy Panie na szusowanie dn.08.03.2011 r. wszystkie karnety czasowe w cenie 1 zł ! Tutaj Link do promocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Przy okazji rozmowy z kolegą Nurek o maszynie treningowej zobaczyłem promocję w Ski Centrum Czarny Groń . UWAGA UWAGA !!! Zapraszamy Panie na szusowanie dn.08.03.2011 r. wszystkie karnety czasowe w cenie 1 zł ! Tutaj Link do promocji Rossi post nr 2 było o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 UWAGA UWAGA !!! Zapraszamy Panie na szusowanie dn.08.03.2011 r. wszytstkie karnety czasowe w cenie 1 zł ! PROMOCJA !!! Karnet 4h w cenie 25 zł w godz. 8.00-16.00. Promocja obowiązuje od dn. 28.02 do 04.03.2011 r. Dokładnie masz rację . Ale tu była taka dyskusja o karnetach dla dzieci że nawet nie cofałem się do tyłu . A wpadłem na tą promocję wczoraj jak dałeś link do tego ośrodka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Właśnie wróciłem z Myślenic, gdzie przy okazji wyjaśniłem sprawę karnetów dla dzieci. Co prawda w wywieszonych cennikach nic na ten temat nie ma, ale pani w kasie zapytana o to odpowiedziała, że dzieci do lat 6 jeżdżą za darmo "zwyczajowo". Ja ze swojej strony potwierdzam, że ten zwyczaj funkcjonuje, bo z wnukiem już drugą zimę ujeżdżamy ten stok i wnuk cały czas jeździ za darmo. A przy okazji: w Sieprawiu też "zwyczajowo" za małe dziecko nic się nie płaci jeśli jedzie z dorosłym na jednym talerzyku. Edytowane 5 Marzec 2011 przez Chris_M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2011 Ski Centrum Czarny Groń - Pracica UWAGA UWAGA !!! STUDNIÓWKA W dniu 14.03.2011 r. mija sto dni pracy wyciągu w tym sezonie. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Państwa specjalna promocję. Każda godzina jazdy kosztuje 1 zł. w tym wątku to inf. będzie bardziej na miejscu pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Ski Centrum Czarny Groń - Pracica Od dnia 17 marca - karnet 4-godzinny kosztuje 25 zł. nie tylko do godziny 18:00, ale też na wieczornym stoku! Serdecznie zapraszamy! Promocja obowiązuje od poniedziałku do piątku. Warunki są jeszcze dobre więc można tanio po pracy pojeździć Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 (edytowane) podbijam temat,bo rozpoczął sie marzec no to juz wystartowali z nowymi promo. znalazłem na FB: Stok Narciarski Śnieżnica Specjalnie dla Was od 1 marca Gorąca Oferta! Zapraszamy: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=281818278553234&set=a.113463062055424.14242.112223572179373&type=1&theater jak cos ciekawego znajdziecie to wrzucajcie tu. śniegu jeszcze leży multum to na pewno jeszcze chętnych na pojedyncze "promocyjne" wypady się znajdzie. pzdr Edytowane 2 Marzec 2012 przez afrikaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Koninki Freeski (i po co jechać do Livigno :wink:) : http://www.koninki.pl/strona-glowna/free-ski.html Lubomierz Marcowe ceny: http://www.facebook.com/pages/Ski-Lubomierz/187014234680501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 4 doliny, Szwajcaria, The White Weeks, od 320 CHF (ok. 1100 zł) za 7 noclegów i 6-ciodniowy skipas (od 10 marca), 330 km tras, tylko ta odległość :frustrating:. http://www.veysonnaz.com/en/divers/offre-speciale.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 podbijam temat jakieś okazje,grupony itp ... wrzucajcie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Chyba jeszcze troszkę za wcześniej na poważne obniżki : No chyba że na lokalnym podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi