Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2011 (edytowane) Marlies jest genialna Pytanie zadane w wywiadzie czy ma zamiar wygrać wszystkie slalomy było jak najbardziej trafne Utrzymuje super formę od zeszłego sezonu Nie wiem czy zwróciliście uwagę na to że podczas SG facetów obsłudze trasy nie chciało się poprawiać zerwanych szmat z tyczek... np. Kostelic miał kilka pozrywanych i to nie przez wiatr bo to było w dolnej części trasy i jechał między gołymi bramkami... Nie wiem czy im to robi różnicę bo oni i tak znają trasę na pamięć, ale chyba lepiej się jedzie jak widzisz bramkę:wink: Edytowane 28 Listopad 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Odwołano trening http://www.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/beaver-creek/2011-2012/odwolano-trening_sto3046559/flashnews.shtml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Informacja eurosportu nie do końca prawdziwa. Wczoraj były problemy, ale już dzisiaj trening się odbył http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=66759 i jutrzejszy też jest planowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Odwołano zawody PŚ w Val-d'Isere http://www.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/val-d-isere/2011-2012/brak-sniegu-w-val-d-isere_sto3047700/flashnews.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Mogą na Kotelnicy rozegrać te zawody. :stupid: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 http://www.eurosport.pl/narciarstwo-alpejskie/val-d-isere/2011-2012/brak-sniegu-w-val-d-isere_sto3047700/flashnews.shtml A to nie już drugi rok z rzędu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Witam. Za odwołane zawody z Val d'Isere, w dniach 6-8 grudnia wszystkie konkurencję mają się odbyć za oceanem w Beaver Creek. Tak podaje oficjalna strona FIS http://www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=30007&cal_suchsector=AL pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 No proszę, czyżby lasencje się pogodziły? http://www.facebook.com/LindseyVonnUSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 No proszę, czyżby lasencje się pogodziły? http://www.facebook.com/LindseyVonnUSA A o co się popsztrykały??? Bo nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) Jedna się hajtnęła, druga rozeszła - wszystko się w przyrodzie wyrównało, to i przyjaźń wróciła na satre tory :wink:. Edytowane 2 Grudzień 2011 przez ravick97 literówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPEEDTBI Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Jedna się hajtnęła, druga rozeszła - wszystko się w przyrodzie wyrównało, to i przyja Może to coś więcej :biggrin: Tylko hmmmm która będzie dominować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Bode się zameldował! Imponujący facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 z tym Bode to nigdy nic nie wiadomo jak pojedzie. w tej naszej zabawie w konkurencjach szybkościowych zawsze kusi mnie na niego postawić,ale nigdy nie ma pewności czy dojedzie... zawsze rzuca szale na wszystko-albo dojadę -albo kapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Bode jak Bode, można się wszystkiego po nim spodziewać, ale taka WEIRATHER Tina jechała chyba z nr 40 i zepsuła mi typowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Nikt nie chwali Lindsey więc ja Ją docenię - niesamowita laska Nieźle dowaliła dziewczynom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 ja też już skończyłem oglądanie zadowolony wynikiem 15 pkt a tu ...bęc i nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 myślę, że to pogoda najbardziej namieszała, Vonn nie dokonała niczego nadzwyczajnego, w ciągu 10 lat wygrala chyba po raz 8, więc normalka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Nikt nie chwali Lindsey więc ja Ją docenię - niesamowita laska Nieźle dowaliła dziewczynom... Rozwaliła wszystkie, te które miały średnie warunki z +, te które miały do dupy jak ona i te które miały duuuużo lepsze. Jako jedyna jeszcze zwiększyła przewagę na pomiarze ostatniego odcinka trasy gdzie wszystkie leciały już na łeb na szyję. Coś jak Marlies w slalomie. Bravissimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Właśnie to jest typowe myślenie - Vonn nie dokonała niczego nadzwyczajnego bo przecież to oczywiste że wygra. A moim zdaniem własnie takie "pewniaki" jak Marlies czy Vonn najbardziej trzeba doceniać bo to są diamenty. Talent talentem ale ile one pracy włożyły w to aby tak jeździć. Obie laski są po prostu bezkonkurencyjne. Dzisiaj Lindsey w każdym międzyczasie budowała przewagę - konsekwentnie. Zapomniałam - wczorajszy komentarz do przejazdu Julki mnie rozbawił do łez: ehh jakie piękne kąty pokazuje Mancuso :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 3 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2011 Dzisiaj znowu troszkę niespodzianek, a emocje podwójne przez konkurs, ale chciałem odnieść się do komentarza. Polecam komentarz angielski do zawodów w szczególności kobiet. Chemmie Alcott jest równie dobrym komentatorem jak narciarzem, a jej opowieść dzisiaj o byciu zabieranym z trasy helikopterem była naprawdę przejmująca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2011 Laurenne Ross na fejsiku napisała że już wraca do zdrowia, że w wypadku ucierpiała Jej twarz (40 szwów), ale generalnie raczej radosny przekaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Właśnie to jest typowe myślenie - Vonn nie dokonała niczego nadzwyczajnego bo przecież to oczywiste że wygra. Do końca nie załapałem czy myślę dobrze, źle, czy też w ogóle tak lub nie :biggrin: ale nie chodziło mi o ilość tylko o jakoś. Nie że wygrała, tylko w jaki sposób. Można wygrać i wygrać. Za to Tadeusz wziął dzisiaj piękny rewanż w GS. Alex nie wytrzymał ciśnienia, ale nieźle daje radę. Dawid Italianiec Piękny Technik zgrabnie wskoczył do 1 dychy, szkoda, że nie wytrzymał dołu bo spokojnie była by 1 piątka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Właśnie to jest typowe myślenie - Vonn nie dokonała niczego nadzwyczajnego bo przecież to oczywiste że wygra. A moim zdaniem własnie takie "pewniaki" jak Marlies czy Vonn najbardziej trzeba doceniać bo to są diamenty. Talent talentem ale ile one pracy włożyły w to aby tak jeździć. Obie laski są po prostu bezkonkurencyjne. Dzisiaj Lindsey w każdym międzyczasie budowała przewagę - konsekwentnie. Zapomniałam - wczorajszy komentarz do przejazdu Julki mnie rozbawił do łez: ehh jakie piękne kąty pokazuje Mancuso :biggrin: od kiedy śledzisz puchar świata w narciarstwie alpejskim? wydaje mi się , że 2 sezon maksymalnie, looknij sobie na wyniki z poprzednich lat w konkurencjach szybkościowych u kobiet i u facetów, kto jest zawsze w czołówce - u panów róznie, u kobiet jest jedna faworytka, teraz zobacz sobie gdzie się odbywały zawody ostatniego pucharu świata, a w wikipedii sprawdz jakiej narowości jest najlepsza alpejka na świecie, ten śnieg był jest jej bardzo dobrze znany i kwestia 300 pkt w pucharze świata, w trzech konkurencjach w tym przypadku to normalka... Szacun olbrzymi i liderom w każdej dyscyplinie sportu jest trudniej powtarzać sukcesy - wiadomo Ja natomiast po weekendzie w ameryce północnej podziwiam innych zawodników, którzy mile zaskoczyli i pokazali , że się doskonale rozwijają oraz weteranów, którzy z kontuzjami potrafili osiągać bardzo dobre rezultaty - pewnie będziesz wiedzieć o kogo chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Rozbawił mnie Twój post, Ziom10:biggrin: Oczywiście nic nie zrozumiałeś z tego co napisałam ale nieważne :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 od kiedy śledzisz puchar świata w narciarstwie alpejskim? wydaje mi się , że 2 sezon maksymalnie, looknij sobie na wyniki z poprzednich lat w konkurencjach szybkościowych u kobiet i u facetów, kto jest zawsze w czołówce - u panów róznie, u kobiet jest jedna faworytka, teraz zobacz sobie gdzie się odbywały zawody ostatniego pucharu świata, a w wikipedii sprawdz jakiej narowości jest najlepsza alpejka na świecie, ten śnieg był jest jej bardzo dobrze znany i kwestia 300 pkt w pucharze świata, w trzech konkurencjach w tym przypadku to normalka... Szacun olbrzymi i liderom w każdej dyscyplinie sportu jest trudniej powtarzać sukcesy - wiadomo Ja natomiast po weekendzie w ameryce północnej podziwiam innych zawodników, którzy mile zaskoczyli i pokazali , że się doskonale rozwijają oraz weteranów, którzy z kontuzjami potrafili osiągać bardzo dobre rezultaty - pewnie będziesz wiedzieć o kogo chodzi... Oj chłopie ale żeś teraz pojechał.... powiem tak... ...że jak byś śledził wnikliwie forum to byś wiedział że wiedza Kasi na temat PS w porównaniu z Wikipedią ma się nijak:rolleyes:: i tak po przyjacielsku ci poradzę lepiej z nią w tym temacie nie wchodź w polemikę, bo polegniesz i będzie kwas:angel:, słuchaj jaj, a jak coś nie wiesz to grzecznie pytaj, na pewno chętnie i rzeczowo Ci odpowie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi