JC Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 W dziale Sprzęt opublikowałem TEST najmniejszej z dostępnych na rynku kamer sportowych - ISAW A2 ACE. Zapraszam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Uff, przebrnąłem przez cały tekst, faktycznie ciekawa oferta, martwi mnie tylko fakt że na kask trzeba coś tam naklejać, są w zasadzie paski, no ale wiadomo one nie dają takiej stabilności jak uchwyt na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Uff, przebrnąłem przez cały tekst, faktycznie ciekawa oferta, martwi mnie tylko fakt że na kask trzeba coś tam naklejać, są w zasadzie paski, no ale wiadomo one nie dają takiej stabilności jak uchwyt na stałe. A co Cię tak martwi w tym, że coś tam nalepisz? Przyklejasz i zapominasz No chyba że tak dbasz i boisz się, że Ci się porysa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 A co Cię tak martwi w tym, że coś tam nalepisz? Przyklejasz i zapominasz No chyba że tak dbasz i boisz się, że Ci się porysa... O co si martwi SB? Z pewnością nie o to ,że się mu porysa... Martwi się jakby wyglądał.:crazy: Raczej nie wyobrażam sobie żeby chciał jeździć z takim guzem na głowie.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 O co si martwi SB? Z pewnością nie o to ,że się mu porysa... Martwi się jakby wyglądał.:crazy: Raczej nie wyobrażam sobie żeby chciał jeździć z takim guzem na głowie.:stupid: Zawsze lepszy guz na kasku niż gdzie indziej:stupid: Najbardziej cieszy mnie szeroki kąt, kont(wstawić właściwe:biggrin:) będzie się dało Figo filmować :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi