marboru Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Vanessa Mae chce pojechać na Igrzyska Olimpijskie Skrzypaczka, która w latach 90. święciła triumfy grając na elektrycznych skrzypcach planuje zmienić profesję. Mae chce pojechać na zimowe Igrzyska Olimpijskie w Soczi i stanąć do rywalizacji w narciarstwie alpejskim. Vanessa Mae zrezygnowała na jakiś czas z kariery muzycznej, aby dobrze przygotować się do Igrzysk Olimpijskich w Soczi, które odbędą się w lutym 2014 roku. Mae chce reprezentować Tajlandię w zmaganiach w narciarstwie alpejskim. Aktualnie 34-latka trenuje, aby być w formie na co najmniej pięć zawodów sportowych, w których udział zapewniłby jej występ na Olimpiadzie. Dotychczas tylko jeden reprezentant Tajlandii brał udział w zimowych Igrzyskach Olimpijskich. Vanessa jeździ na nartach od czwartego roku życia, jednak to muzyka była zawsze jej główną pasją. Teraz stara się rozwinąć swoje drugie hobby, a popiera ją w tym rodzina, oraz tajski komitet olimpijski. Źródło: The Independent (Onet.pl) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Panowie będący w Alpach - rozglądać się za Dziewczyną, może akurat trenuje? Egzotyczna, utalentowana...no a za narty na Olimpiadzie w barwach Tajlandii kciuki trzymał będę!!! :smile: [video=youtube;lljo9X7IGIA]http://www.youtube.com/watch?v=lljo9X7IGIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 (edytowane) Brawo za talent (muzyczny), marzenia (narciarskie) i konsekwencje w obu. Do tego jak to Tajka miód dziewczyna :angel: Może w przyszłości na nartach wodnych, na plaży w Miami :wink: 3mam kciuki. Edytowane 23 Styczeń 2013 przez BuenosAires Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 na zimowych IO był już skoczek z Anglii , bobsleiści z Jamajki i wielu im podobnych , więc dlaczego nie miałaby teraz wystąpić skrzypaczka z Tajlandii:stupid:. Pasuje tu cytat z piosenki Piotra Bukartyka : "się wie, że no niestety trzeba mieć ambicję....." z wyczynowym sportem nie ma to wiele wspólnego , ale przynajmniej będzie widowisko, a przecież w mediach o to przede wszystkim chodzi:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninjaa Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że ona się tym interesuje. Ciekawa jestem czy to tylko rozrywka, czy sport wyczynowy w jej wykonaniu. Ja mam trochę sceptyczne podejście do tego typu kwestii, że nagle osoba publiczna dobrze znana w jakiejś dziedzinie przerzuca się na inną i tylko dzięki wcześniejszej sławie udaje jej się wkręcić w konkretną branżę, w której wcale nie jest super. No ale poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 urodziła się w Singapurze mieszka w Londynie a będzie reprezentowała barwy Tajlandii!? hm. zastanawiam się tylko czy będzie startowała z paniami czy PANAMI!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Vanessa Mae z kwalifikacją do Soczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 na zimowych IO był już skoczek z Anglii , bobsleiści z Jamajki i wielu im podobnych , więc dlaczego nie miałaby teraz wystąpić skrzypaczka z Tajlandii:stupid:. Pasuje tu cytat z piosenki Piotra Bukartyka : "się wie, że no niestety trzeba mieć ambicję....." z wyczynowym sportem nie ma to wiele wspólnego , ale przynajmniej będzie widowisko, a przecież w mediach o to przede wszystkim chodzi:rolleyes:: Dokładnie o tym skoczku pomyślałem A jeśli chodzi o jamajczyków, to o ile się nie mylę, w tym roku też startują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi