marboru Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Ale ZIMA! Najlepsze marki, setki produktów i dziesiątki nowości, a także spotkania z gwiazdami polskiego sportu i rekordowa konwencja fitness. Zapraszamy na XXVII Międzynarodowe Targi Branży Sportowej i Outdoorowej KIELCE SPORT - ZIMA 2013 - największe i najważniejsze wydarzenie branży sportowej w Polsce. Na wystawie zaprezentowane zostaną przede wszystkim nowe kolekcje odzieży i sprzętu na kolejny sezon największych europejskich marek. Po raz pierwszy na targach swoja ofertę pokażą firmy T.F.A. ALFA S.R.O. z Czech, PROSNOW ACHTI Iwona Białobrzeska, SOX Land & David James - Jozef Vaigl ze Słowacji, SARAFIS Marek Szuper, PREDMAN DAINESE S.P.A. z Włoch, BRAVE TEAM oraz BIKEMAN. KIELCE SPORT – ZIMA to także możliwość spotkań z gwiazdami sportu. W tym roku po raz pierwszy zarówno uczestniczący w targach wystawcy, jak i zwiedzający mają szansę wygrać niezwykle atrakcyjne nagrody. Wystawcy, którzy przesłali formularz zgłoszeniowy i opłacili udział w targach mają szansę wylosować 2 bilety lotnicze linii Wizz Air na dowolnej trasie do wykorzystania w terminie do 31.12.2013 roku. Zwiedzający, właściciele sklepów lub hurtowni sportowych mogą z kolei wygrać wycieczkę dla 2 osób na 7 dni na narty do Andory. Wystawie po raz drugi towarzyszyć będzie zimowa Międzynarodowa Konwencja FitStyle Winter 2013. W programie znalazły się m. in. lekcje stepu, dance-u, zajęcia z zakresu wzmacniania ciała – CRX 30, Pilates, Body Balance. Podczas konwencji nie zabraknie nowych trendów fitness - Bokwa fitness oraz GRIT SERIES Les Mills. Podczas konwencji nie może zabraknąć również energetycznej zumby, szturmem zdobywającej polskie kluby fitness. Przez dwa dni uczestnicy będą mogli wziąć udział w lekcjach i warsztatach prowadzonych przez szkoleniowców z charyzmą i bogatym doświadczeniem. A towarzystwo na scenie będzie doborowe. Na zaproszenie FitStyle, po raz kolejny, odpowiedziały gwiazdy światowego fitness. W Kielcach wystąpią: Jessica Mellet, Salvatore Panebianco, Julien Roy oraz Per Markussen. Ponadto KIELCE SPORT-ZIMA 2013 to także ciekawa propozycja dla amatorów sprzętu wodnego m.in.: pokazy freestylu kajakowego, pokazy technik ratowniczych oraz dla lubiących mocne wrażenia zawody na ergometrach (czyli wiosłowanie na sucho). Dla miłośników białego szaleństwa szykujemy z kolei nocną jazdę na nartach i deskach. Podczas wystawy odbędzie się również szereg spotkań branżowych, a wśród nich szkolenia "Bezpieczeństwo w działalności outdoor" i "Narzędzia w działalności outdoor oraz survival" zorganizowane przez SurvivalTech.pl Technologia & Szkolenia. Targi Kielce zapraszają od 20 do 23 lutego 2013! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Modnie, wygodnie i bezpiecznie na stoku KIELCE SPORT - ZIMA pełne propozycji dla narciarzy i snowboardzistów Pierwszą z propozycji zaprezentuje BIKEMAN. Kask Menga dedykowany jest dla młodych i młodych duchem freeriderów. Jego najistotniejsze cechy to matowa powierzchnia i śmiałe wzory oraz duże pokłady bezpieczeństwa. Na tym stoisku zobaczyć będzie można również przeróżne modele gogli. Wśród nich znajdą się m.in. nowość sezonu 2013/2014 Comfort Frame. W tym modelu małe, zygzakowate, elastyczne plastikowe opaski w okolicy czoła i policzków oraz bardziej elastyczna konstrukcja noska pozwalają znacznie lepiej dostosować się do twarzy użytkownika zapewniając komfort bez punktów nacisku! Gogle Alpina Magnetic Lens z magnetyczną szybką zapewniają doskonałą widoczność zarówno w słońcu jak i we mgle. Gogle wyposażone są w dwie szybki różnych odcieni, z których jedną, ciemniejszą można zdjąć za pomocą magnesu aby odkryć jaśniejszą szybkę znajdującą się pod spodem. BIKEMAN pokaże także Quattro-Varioflex - gogle, które myślą gdy ty jeździsz na nartach Łączą one dwie innowacyjne technologie Alpina: polaryzacyjne soczewki Quattroflex i automatyczne przyciemnianie VARIOFLEX. Z kolei na stoisku PS DISTRIBUTION zobaczyć będzie można najnowocześniejsze modele desek i wiązań snowboardowych. Designerzy Bataleona zadbali o oprawę graficzną i jak zwykle grafiki desek powalają na kolana. Camel Toe przybędzie nowa długość 153cm, specjalnie dla dziewczyn i niskich osób. Nowością jest parkowa deska Boss. Stworzona dla wymagających riderów, którzy poza parkiem lubią freestyle w puchu. To tylko jedne z kilku nowości modeli desek tej firmy. W ofercie PS DISTRIBUTION są również wiązania Rewolucyjne SWITCHBACK, które okazały się hitem sezonu 12/13. Nie osiadając na laurach, ekipa Swichback pracuje dalej nad ulepszeniem produktu. Dzięki temu w sezonie 13/14 możemy się spodziewać poszerzonej palety kolorów. Źródło: targikielce.pl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Będę 23 lutego. Czy ktoś również planuje odwiedziny kieleckich targów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 Na miejscu, więc trzeba odwiedzić koniecznie :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Też się wybiorę. Może się zgadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Krzysiu, Marcin - bliżej terminu będziemy się umawiać :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ja już tam nie chodzę. nie lubię się denerwować :biggrin:za dużo ładnych rzeczy:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No pewnie, że możemy się umówić, a potem np. obok do Tumlina pojechać pojeździć :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzWolak Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Jeszcze kilka lat temu targi w Kielcach były słabiutkie. Ostatnio się rozwijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Jeszcze kilka lat temu targi w Kielcach były słabiutkie. Ostatnio się rozwijają. mówisz o tej konkretnej imprezie, czy ogólnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No pewnie, że możemy się umówić, a potem np. obok do Tumlina pojechać pojeździć :happy: Jestem za . Marcin - wybierasz się gdzieś w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No to jeszcze z Mariuszem trzeba się dogadać, ktoś jeszcze dołączy i będzie świętokrzyski mini-zlot skionline :happy: A co do tego weekendu, to w sobotę jadę do Krakowa, a co do niedzieli to jeszcze nie mam żadnych planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 mówisz o tej konkretnej imprezie, czy ogólnie? no pewnie, że zaczęły się rozwijać bo zostały wykupione przez Międzynarodowe Targi Poznańskie Sp. z . i teraz są dobrze zarządzane :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 No to jeszcze z Mariuszem trzeba się dogadać, ktoś jeszcze dołączy i będzie świętokrzyski mini-zlot skionline :happy: A co do tego weekendu, to w sobotę jadę do Krakowa, a co do niedzieli to jeszcze nie mam żadnych planów. no właśnie. może wreszcie się spotkamy w parę osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 No to jeszcze z Mariuszem trzeba się dogadać, ktoś jeszcze dołączy i będzie świętokrzyski mini-zlot skionline :happy: A co do tego weekendu, to w sobotę jadę do Krakowa, a co do niedzieli to jeszcze nie mam żadnych planów. Targi - ostatni dzień, to sobota, więc niedziela odpada. Mi targi pasują jedynie w sobotę popołudniu. W niedzielę możemy umówić się do Tumlina i zrobić zlot na stoku. Jestem jak najbardziej za :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2013 Targi - ostatni dzień, to sobota, więc niedziela odpada. Mi targi pasują jedynie w sobotę popołudniu. W niedzielę możemy umówić się do Tumlina i zrobić zlot na stoku. Jestem jak najbardziej za :happy: tak sobie myślę - w sobotę po południu to może już niewiele być tzn. wystawcy się zwijają w ostatni dzień , niektórzy nawet wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Pojechałem, byłem, zobaczyłem. Część I - Narty. Na Targi Kielce dotarłem w ostatni dzień ich trwania, czyli dzisiaj. Przyjechałem z myślą obejrzenia najnowszej odzieży narciarskiej... ...niestety jak potem się okazało, niewiele zobaczyłem. W pierwszej kolejności trafiłem na stoiska z nartami. Poniżej najciekawsze fotki, które zrobiłem. Salomon zachwycił mnie nową kolekcją BBR. Szerokie Deski Atomica wyglądają równie imponująco: Drugi rządek: Wypasione Volanty: Rosoły: Wilki... Zielona Katana, zachwyca jakością wykonania! "Kwadratowe" i "Odblaskowe" Heady - nie sposób było się nie zatrzymać przy nich: K2 przygotował naprawdę imponujące stanowisko: ...a ten rządek pewnie się Tobie Johnny by podobał? Szata graficzna Dynastarów jest zachwycająca: Byczy Blizzard... Line? Pierwszy raz zobaczyłem takie deski... Podsumowując narty na Targach. Te firmy, które są na fotkach - nie zawiodły... ...zawiodły te, które się nie pojawiły. Przede wszystkim polski producent na M... ...a także marka na S i K. Wielkie rozczarowanie jak dla mnie Fischer. Wiało nudą z ich stanowiska. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2013 Część Druga Relacji z Wizyty na Targach Kielce Kolejnymi rzeczami, które przykuły moją uwagę były piękny zestaw Salomona: Kask + Gogle: Pocki …i jeszcze raz Pocki: Kurteczka Rosoła: Oryginalna Carrera: Stoisko Sidasa Leki Briko K2 Piękny haftowany kask dla Niej… …i taki z kamerką, dla Niego: …a taki zestawik, bardzo by mi odpowiadał: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Moim skromnym zdaniem targi nie rzuciły w tym roku na kolana w porównaniu z latami poprzednimi.Jak dla mnie zabrakło nart mniej znanych i medialnych producentów.Szkoda. z racji,że jestem na etapie zmiany rękawic na plus zaliczam możliwość przymierzenia kilku modeli różnych producentów.Dla mnie absolutny hit w tym segmencie to Ziener(modele Garda i Grenoble na przyszły sezon).Nie miałem nigdy na rekach tak wygodnych,miękkich,solidnych i zarazem delikatnych rękawic.(szukałem tylko modeli race-dzisiaj jechał w nich Fritz Dopfer w gigancie). Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 ...z racji,że jestem na etapie zmiany rękawic na plus zaliczam możliwość przymierzenia kilku modeli różnych producentów.Dla mnie absolutny hit w tym segmencie to Ziener(modele Garda i Grenoble na przyszły sezon).Nie miałem nigdy na rekach tak wygodnych,miękkich,solidnych i zarazem delikatnych rękawic.(szukałem tylko modeli race-dzisiaj jechał w nich Fritz Dopfer w gigancie). Szczerze polecam. Skóra czy materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Na Targi Kielce dotarłem w ostatni dzień ich trwania, czyli dzisiaj... -czyli się zwineli wcześniej jak pisałem ? - fischer: przecież wrzucili wszędzie rockrera gdzie się dało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 -czyli się zwineli wcześniej jak pisałem ? - fischer: przecież wrzucili wszędzie rockrera gdzie się dało! Zwinęli się, zwinęli. Już ok 13 zostało ok połowy wystawców. Fischer tym, mnie nie zachwycił... ...to jakbym już kiedyś widział ;-) ...może trochę intrygująca czarna narta "Prestige". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 późniejszym wieczorkiem wrzucę tu też parę zdjęć bo byłem w czwartek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Ciekawostka Targów, krótkie podsumowanie Niestety, w porównaniu z Targami, które widziałem 3 lata temu, tegoroczne były ubogie. Odzieży narciarskiej tej, która mnie interesowała – nie było. Stoisk również niewiele… …było miło, ale spodziewałem się czegoś zupełnie innego. Na koniec, coś – co mi się również bardzo spodobało… Dynastar: Blizzard: Na zakończenie, fotki sprzętu pływającego, który chciał bym mieć. Dwuosobowy kajak: Singielek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Niestety, w porównaniu z Targami, które widziałem 3 lata temu, tegoroczne były ubogie. nie były tylko jak pisałem tsza było wcześniej przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Moim skromnym zdaniem targi nie rzuciły w tym roku na kolana w porównaniu z latami poprzednimi.Jak dla mnie zabrakło nart mniej znanych i medialnych producentów.Szkoda. z racji,że jestem na etapie zmiany rękawic na plus zaliczam możliwość przymierzenia kilku modeli różnych producentów.Dla mnie absolutny hit w tym segmencie to Ziener(modele Garda i Grenoble na przyszły sezon).Nie miałem nigdy na rekach tak wygodnych,miękkich,solidnych i zarazem delikatnych rękawic.(szukałem tylko modeli race-dzisiaj jechał w nich Fritz Dopfer w gigancie). Szczerze polecam. Skóra czy materiał? Trochę z opóźnieniem odpowiadam,ale ostatnio miałem ''problemy'' z netem. Oczywiście skóra i to pierwszej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Trochę z opóźnieniem odpowiadam,ale ostatnio miałem ''problemy'' z netem. Oczywiście skóra i to pierwszej klasy. Mam teraz rękawiczki z skóry i nie jestem zadowolony, bo najzwyczajniej przemakają błyskawicznie:mad:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi